Bad Birthday

25/06-2019
FREDAG D. 4. OKTOBER KL. 20.00

_alt pop_ethnic NintendoBad Birthday

Dørene åbner kl. 19.00

STÅPLADSER GULV

Forsalg:
Gulv 75 kr.

Dørsalg:
Gulv 100 kr.

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer af Medspil

Bliv medlem af Medspil her >>

Tjek Bad Birthday på Facebook >>

BAD BIRTHDAY

Bad Birthday er et finurligt sammenkog af fem stærke musikalske personligheder, som henter inspiration fra en mangfoldighed af genrer. Resultatet er grænsesøgende popmusik, der danser på tværs af genrer.

Begejstrede publikummere har beskrevet bandet som ”funky efterklang”, ”tap dancing Radiohead” og ”etnisk Nintendo”, men uanset hvad ender de altid med at sige; “Det er ikke som noget, jeg nogensinde har hørt før”.

Bandets medlemmer bringer musikalske erfaringer og referencer med sig fra mange forskelligartede bands. Bandlederen Frej Lesner kommer ud af trommesangsduoen The Embla (nomineret til DMA jazz 2016), og er desuden trommeslager for Katrine Stochholm (tidligere Under Byen) og det anmelderoste og prisvindende indie-jazzband "I Think You’re Awesome". Bassisten Jens Mikkel Madsen er bandleder for sidstnævnte band og desuden aktiv med en lang række orkestre, herunder Live Foyn og MALMØ. Mathias Jæger, der spiller synth i BAD BIRTHDAY er også aktiv i bl.a. MALMØ og prisvindende Jakob Sørensen Bagland. På vokal og synth har BAD BIRTHDAY Michelle Elmhøj og Sharon Kumaraswamy, hvor sidstnævnte har gjort sig bemærket med rap-pop-duoen Ravi Kumar. ”

... en af de bedste [oplevelser] fra årets SPOT-festival ” – P6 Beat, Debut ”[...] music, that is both difficult to label with regard to genre label and the perfect context for listening to it. Impulsive brilliance it is. ” – Sound of Aarhus

Rabat Hotel Fjordgaarden