Bo Evers & Band

10/11-2019
LØRDAG D. 22. FEBRUAR KL. 20.00

Humoristiske tekster og underfundige rim.Bo Evers

Dørene åbner kl. 19.00

SIDDENDE

FORSALG:
Gulv 125 kr. - Balkon 150 kr.

Køb billetter

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer af Foreningen Medspil.

Klik her for at blive medlem af Medspil >>

DØRSALG:
Gulv 150 kr. - Balkon 175 kr.

Der er ikke nummererede pladser
- derfor er det altid en god idé at møde i god tid før koncertstart.

 

Tjek Bo Evers her >>

Det er muligt, at der er musikere der får en smule mere airplay og sælger et par plader mere end vi gør, men vil ikke bytte for en bmw, et major label og 100 dollars! Spiller med verdens bedste band (helt seriøst!) og vi har været på landevejen tæt på hver weekend i omkring fem år nu. Sidste uge spillede vi udsolgt i Lyngby og på fredag udsolgt i Vanløse. Og kalenderen er pakket med fede jobs: Slagelse, Ishøj, Hillerød, Fredericia, Ringkøbing, Herning, Varde, Islands Brygge, Birkerød, Brønderslev, Ringsted, Ikast, Bornholm, Nykøbing Falster… Tak skæbne, spillesteder, booking, gud, satan, publikum og DIG kære lytter for at give os så meget og lade os leve drømmen! Vi gir igen så godt vi kan - og vi glæder os!

BO EVERS MED BAND PÅ GENERATOR

Bo Evers Band har formået at udfordre den traditionelle dansksprogede musik, ved at kombinere det underfundige folk- og vise-univers med både den Django Reinhardt’ske gypsy-swing virtuositet, skiffle, solo-soul, pop og punk.
Til koncerterne kombineres den legesyge musik og tekst, og det hele blomstrer op i en højere enhed, der sætter gang i både danseben, lattermuskler og tårekanaler, når drengenes musikalske nærvær strømmer fra de akustiske og elektriske instrumenter og helt ned til de bagerste rækker.
Koncerten vil byde på alt fra ny-klassikeren ”Fred” over tragikomiske ballader og frejdige serenader som “Barry White” og “Et dansenummer”, til mere eftertænksomme sange som “Hver anden weekend”.
De turnerer flittigt i hele Danmark og til disse koncerter kan man altså både høre nogle af de allernyeste uudgivne sange, samt sange fra bagkataloget både fra solo-karrieren og med Modspil.
Koncerterne er altid en stor publikumssucces og af anmeldere bl.a. beskrevet som: “En oplevelse ud over det sædvanlige!”, “med eminente Evers-tekster” og “en aften der går op i en højere enhed hvor det hele smittede af fra scenen!”.

 

Rabat Hotel Fjordgaarden