Chris Grey & The BlueSpand

16/12-2019
Lørdag D. 14. NOVEMBER - KL. 20.00

Mammas mammalaidChris Grey and the BlueSpand

Dørene åbner kl. 19.00

SIDDENDE

Forsalg:
Gulv 140 kr. - Balkon 165 kr.

Dørsalg:
Gulv 165 kr. - Balkon 190 kr.

Køb billetter

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer af Medspil

Bliv medlem af Medspil her >>

Tjek Chris Grey & the BlueSpand her >>

Man kan snart ikke nævne navnet Chris Grey & The BlueSpand uden straks at tænke på en funky smag i hans mors marmela’, men det er heller ikke mærkeligt, da hittet Mammas Mammalaid er blevet set og hørt mere end 2,5 millioner gange på Facebook og næsten 200.000 gange på YouTube. De små akustiske livevideoer har ramt plet i mange menneskers hjerter. Dels på grund af deres ærlighed, og dels på grund af bandets evne til at få noget simpelt til at lyde godt og svinge som en i h……

Den svenske trommerslager Snowy Shaw (Mercyful Fate) delte Chris Grey & The BlueSpands livevideo “Grab’m by the elbow” og skrev: “This is not even a genre I like, but if you dont feel this groove, you are probably dead already”. Grab’m by the elbow har i øvrigt mere end 1 million visninger, og sammen med efterfølgerne Golden Tower, Mammas Mammalaid og Beat around the Bush har den genereret over 5 millioner visninger.

De virale videohits har rakt langt ud over landets grænser, og udlandet skriger efter den odenseanske trio. Det er blevet til koncerter i Sverige, Norge, Kosovo, Polen, Letland, Tyskland og Makedonien, og flere af dem endda som hovednavn på større festivaler.

Opskriften er simpel! Man tager en stor Spand (gerne blå). Fylder den med lige dele funk, soul og rock. Rører inderligt rundt i den med tight og fast hånd, drysser med lidt blues og topper af med et glimt i øjet. Bages i et varmt øvelokale ved cirka 20 grader (celsius) i 7 år, og så har du: Chris Grey & The BlueSpand.

Chris Grey – Lead vocal/guitar, Kasper Lauersen – Bass/vocal, Lars von
TrommenS>ck – Drums/vocal/keys’n’samples.

Rabat Fjordgaarden