Flemming Lauritsen med band

11/12-2019
TORSDAG D. 12. NOVEMBER

Sange fra skrivebordsskuffen – Egen AvlFlemming Lauritsen & Band

Dørene åbner kl. 18.30

SIDDENDE KONCERT

Forsalg:
Gulv 75 kr. - Balkon 100 kr.

Dørsalg:
Gulv 100 kr. - Balkon 125 kr. 

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer af Medspil.

Køb billet

Bliv medlem af Medspil >>

Følg Flemming på Facebook >>

SANGE FRA SKRIVEBORDSSKUFFEN - EGEN AVL

FLEMMING LAURITSEN MED BAND - et band med lokalt islæt

Flemming har siden starten af 60’erne været aktiv musiker. I starten var det ”pigtråds musikken” – senere tog jazzen over. Undervejs har han været indover mange andre genrer – men det har altid været ” andres numre”, han har spillet og været rigtig glad for det.

Ved siden af de mange spillejobs med jazzorkestre og andre bands i ind og udland har han ind imellem sat sig og skrevet en række egne mere personlige sange. Disse sange er stille og roligt blevet lagt i skrivebordsskuffen – og der er de så blevet indtil nu.

På et tidspunkt fik han mulighed for at indspille dem i sit eget lille hjemmestudie, og det var her et par musikvenner hørte nogle af sangene og bestemt mente, at ”dem skulle han ud med”.

Det var han nu ikke så sikker på. Det er noget af et skridt at tage, at gå fra at spille noget, som publikum kender til at stille op med et repertoire, som ingen -  nogen sinde har hørt før.

Men stille og roligt ”voksede drømmen” – og som han sagde: ”Enten skal jeg sidde engang på plejehjemmet og ærgre mig over, at jeg ikke gjorde det – eller gøre det og tage en fiasko.” Der var én der engang sagde:” Du fortryder ikke det, du gør - men det du ikke gør”. Så blev beslutningen taget. Flemming springer ud som ”Singer/songwriter”

Ved koncerten præsenterer han en række personlige sange – langt de fleste på dansk. Der kommer sange om ”drømmen om, at blive idol”, om ”at have krøllet hår”, om ”forurening”. Om ”mobiltelefonen” og selvfølgelig også et par kærlighedssange m.m.

Sangene bliver selvfølgelig i Flemmings vanlige stil indledt med den ene historie efter den anden.

Til at bakke sig op på scenen har Flemming allieret sig med en flok dygtige lokale musikere: Anders Øster på klaver/keyboard, Jakob Kiørbye Astrup på bas, Mikkel Hebsgaard Lauritsen på trommer, Aage Brund Nielsen på guitar/kor og Kamilla Mogensen, der dels synger nogle af sangene dels synger kor.                                                       

Rabat på Hotel Fjordgården