Gasoline

11/06-2019
LØRDAG D. 28. SEPTEMBER KL. 20.00

Det kræver hår mellem brysterne at fortolke Gasolin!Gasoline

Dørene åbner kl. 19.00

STÅPLADER I SALEN
SIDDEPLADSER PÅ BALKONEN

Forsalg:
Gulv 125 kr. - Balkon 150 kr.

Dørsalg:
Gulv 150 kr. - Balkon 175 kr. 

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer Medspil

Klik her for at blive medlem af Medspil>>

Tjek Gasolines hjemmeside>>

 

Gasoline vender tilbage til Generator

Sidste gang Gasoline besøgte Ringkøbing med deres energiske fortolkninger af de største Gasolin hits, blev den gamle Generator hal omdannet til et inferno af dansende og festglade koncertgæster. Derfor var valget heller ikke så svær at tage, da bandet atter bød sig til dette efterår med en fejring af 50 året for tilblivelsen af et af Danmarks største bands. Regn med en aften i højeste gear med fællessang og bægerklang.

GASOLINE fejrer Gasolin's 50 års jubilæum

Gasolin' - Danmarks største rockband hyldede igennem 70’erne livet og kvinderne. Nu hylder kvinderne Gasolin’. I 2019 er det 50 år siden, at Danmarks mest legendariske og ikoniske rockband blev dannet på Christianshavn. Det fejrer GASOLINE med et repertoiret bestående af Gasolin' hits og sange fra Kim Larsens første solo album “Værsgo”. Gasolins udødelige sange og musik lever i den grad videre hos de fem kvinder Gasoline. Med høj oktan og rockhjelmen spændt sætter de strøm til sangene og gi’r dem ny vitalitet og energi.

"Det er som om de poetiske sange nærmest bliver mere poetiske og de rockede faktisk mere rockede i Gasolines fortolkninger. Der er hug i hver eneste guitarbredside, og blod på stemmebåndene, når Gasoline fyrer den af.” Ivan Pedersen, sanger og leder af scenen Club Klondyke

For tretten år siden fandt de fem erfarne musikere sammen omkring en enkel idé: At sætte kvindekraft til Danmarks største drengerøvsorkester: Gasolin'Et orkester hvis sange havde fulgt dem gennem barndom og ung­dom. Alle fem delte de en kærlighed til Gasolin' og den livskraft, der strømmer ud af sangene. Et brændstof, de kunne kende hos sig selv. Alligevel har de aldrig set sig som et kopiband, de har ingen intentioner om at imitere. Gasoline gør numrene til deres egne med respekt for de originale versioner.

“Jeg blev kvinde med Gasolin' udtaler Line Münster-Swendsen forsanger og idékvinden bag Gasoline ”Det er helt bevidst, at vi kun er kvinder i bandet. Det sætter os fri til, at være dem vi er. Jeg kan ikke være Kim Larsen og Birgitte Bjørn kan ikke være Franz Beckerlee” siger Line Münster-Swendsen, der optræder i både balkjole, strutskørt og kedeldragt, når bandet drager rundt på landevejene. ”Der er tit fordomme om kvinder, der spiller rock. Det vil vi gerne udfordre. Når vi spiller, er vi feminine, og samtidig lukker vi op for vores indre drengerøv. Det er, som om vi tænder noget i folk, når vi åbner op for den urkraft” fortæller hun.

GASOLINE - line-up:  Line Münster-Swendsen - vokal, Birgitte Bjørn - guitar og kor, Lisbeth Rysgaard - guitar og kor, Annette Bork - bas og kor, Ditte Brodde - trommer

Hotel Fjordgården