H.E.R.O. + TURBULENT

30/11-2019
LØRDAG D. 3. OKTOBER

RockH.E.R.O.

Dørene åbner kl. 19.00

Supportband: TURBULENT kl. 19.30

GULV: Ståpladser
BALKON - UDSOLGT: Siddepladser

Forsalg:
Gulv 100 kr. - Balkon 125 kr.

Dørsalg:
Gulv 125 kr. - Balkon 150 kr.

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer af Medspil

 Køb billet

Bliv medlem af Medspil >>

Tjek H.E.R.O. - facebook her >>

Tjek Turbulent - facebook her >>

SLOG ARIANA GRANDE OG CARDI B AF PINDEN!

Kun få kender dem herhjemme, men H.E.R.O. har ligget nr. 1 i Japan. 

H.E.R.O. drager på turné i Danmark og besøger i den anledning heldigvis Generator. Med på turen har H.E.R.O., der original set er en trio, bassisten Johan Wohlert - kendt fra Mew - med.

H.E.R.O. udgav i april sit anmelderoste debutalbum "HUMANIC". Omtalt som et sandt mesterværk spækket med det ene sublime nummer efter det andet og af meget varierende karakter. Sangen "Desire" fra udgivelsen betegnes som et af de bedste numre der er udgivet på den danske rockscene i mange år. "Humanic" har med tiden potentiale til at kunne gå hen og blive en klassiker på linje med D-A-D's "No fuel left for the Pilgrim" samt Dizzy Miss Lizzy's debutalbum. Det er på tide Danmark tager H.E.R.O. til sig og viser dem den anerkendelse, som de vitterlig fortjener.

H.E.R.O manifesterede sig i den danske rock-kulisse og på radiobølgerne med nummeret Superpowers tilbage i 2014. Siden har de været på arena tour med Dizzy Mizz Lizzy. Nu er de klar med en længe ventet debut album. Rocktrioens lyd har for længst bredt sig ud over den danske rockscenes grænser, og H.E.R.O. oplever stor interesse internationalt.

Deres selvbetitlede EP fra 2016 har rundet million streams, og interessen for den danske rocktrio H.E.R.O. er fortsat stigende både hjemme og i udlandet. Den legendariske japanske radiovært Masa Itoh, der også bragte Dizzy Mizz Lizzy til landet, har personligt introduceret H.E.R.O. i sit populære radioprogram og promoveret bandets singler udgivelser og EP fra 2016.

 

Support - TURBULENTTurbulent

Turbulent spiller progressiv rock med et groovy twist. Lad dig fange af deres skæve og udforskende historier, der leveres i en overflod af musikalske tiltag, hvor striber af riffs, skiftende taktarter og catchy melodier holder dig fanget og kilder dine trommehinder.

I sommeren 2019 udgav Turbulent deres debut-EP One Sip of Freedom (produceret af Nicklas Sonne, Sonne Studios).
Turbulent kommer fra Aarhus og består af Jakob Nielsson på vokal og guitar og brødrene Thomas Klintø Laursen og Erik Klintø Laursen på bas og trommer.

 

 

Rabat Fjordgaarden