Henkiller

29/11-2019
FREDAG D. 28. FEBRUAR KL. 20.00

Klassisk rock på nye pladerHenkiller

Dørene åbner kl. 19.00

GULV: Ståpladser
BALKON: Siddepladser

Forsalg:
Gulv 60 kr. - Balkon 85 kr.

Dørsalg:
Gulv: 85 kr. - Balkon 110 kr.

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer af Medspil.

Køb billet

Bliv medlem af Medspil her >>

Tjek Henkiller på Instagram her >>

Tjek Henkillers hp her >> - og lyt til lydklip.

Klassisk rock på nye plader.

Henkiller dykker ned i din fars pladesamling, kommer op i nye strømninger efter luft og puster liv i 60’erne og 70’ernes rock igen.

Ikke bange for at eksperimentere med genrens spilleregler, leverer de nordjyske drenge en forfriskende nyfortolkning af rocken som vi kender den.

Musikken har vingefang som en albatros. Med zeppelininspirede riffs, 60’ernes psykedelia og rødder i bluesen skaber de tilsammen en postmoderne cocktail af vintagerock på nye plader. En unik atmosfære skabes af fængende hooks og vovede melodier, der fastholder og fodrer koncertgængere med ørehængere som ”Reserved for the Dead” og ”Violet Sky”.

Henkiller har spillet shows i både København, Århus og Aalborg mf. I 2017 vandt bandet den vestdanske finale i musikkonkurrencen Emergenza og har varmet op for bl.a. PowerSolo, De Underjordiske og Dance With Dirt. Deres musik og sceneshow egner sig både til energisk dans og den stille musikalske oplevelse, og går derfor hånd i hånd med både kolde øl og cocktails.

Bandet består af: Guitarist - Mads Højberg Lund, Guitarist og forsanger - Jake Hubert Gardiner, Bassist - Linus Holst,  Trommeslager - Rasmus Holst.