Hjalte Ross - aflyst

11/10-2019
LØRDAG D. 21. MARTS
AFLYST - flyttes måske til ny dato

Hjalte RossIntens og tidsløs lyd

Dørene åbner kl. 19.00

Gulv: Siddepladser
Balkon: Siddepladser

Forsalg:
Gulv 75 kr. - Balkon 100 kr.

Dørsalg:
Gulv 100 kr. - Balkon 125 kr.

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer af Medspil 

Køb billet

Billetsalg begynder man. d. 14. oktober kl. 10.00

Bliv medlem af Medspil her>> 

HJALTE ROSS m/band

Hjalte Ross er en ung dansk sangskriver, sanger og guitarist. I efteråret 2018 udgav han sit debutalbum ”Embody”, en plade der samler forskellige reflektioner over et bredt aspekt af følelser. Ross' stemme rummer et klarsyn og en særlig taktilitet, som sammen med sangskriverens dristige fingerspil giver 'Embody' en intens og afsondret lyd af tidløshed. Numrene akkompagneres af smukke stryger- og blæser-arrangementer, såvel som af improviserede rytmesektioner, der på trods af deres forskelligheder smelter perfekt sammen. Således er 'Embody' et uventet værk fra så ung en kunstner. Det lyder nærmest som om at pladen' er produktet af Hjalte Ross' arbejde med at finde forståelse og tilgivelse i sit grublende sind.

For tiden fokuserer mange musikere på at skabe unikke lyde med effekter eller seje gimmicks. Unge Hjalte Ross fokuserer kun på sangskrivningen, og på at gøre sangene unikke i sig selv.

Hjalte arbejde på sit debutalbum i næsten to år. Hans sange er komponeret på akustisk guitar og båndoptager, inden de bliver akkompagneret af store arrangementer, udviklet i samarbejde med komponist Steve Turner (Michael Jackson, Kylie Minogue, Beyonce, Jeff Lynne, etc.), og senere indspillet af strygekvartetten Who Killed Bambi (Father John Misty, Mick Harvey, TV2, etc). Selve pladen blev indspillet i Nordjylland, med Hjalte Ross' band og den legendariske producer John Wood bag pulten. 'Embody' er mixet i Aberdeen af selvsamme John Wood, der også er kendt for sit samarbejde med Pink Floyd, Nico, John Cale, Cat Stevens, Nick Drake, John Martyn, Bert Jansch, etc.

Rabat Fjordgaarden