Hugorm (Simon Kvamm)

09/06-2020
TORSDAG D. 29. OKTOBER KL. 19.30

SIDDEPLADSERHugorm

Dørene åbner kl. 18.30

 

 

Forsalg:
Gulv 295 kr - Balkon 320 kr.

Dørsalg:
Gulv 320 kr. - Balkon 345 kr. 

Køb billet

Billetsalg for medlemmer og sponsorer begynder onsdag den 10. juni kl. 10.00.

Offentligt billetsalg begynder den 12. juni kl. 10.00

 

 

 

 

Følg HUGORM:
Instagram: https://www.instagram.com/hugorm_dk/?hl=da
Facebook: https://www.facebook.com/HUGORM-101454597996232/

Bliv medlem af Medspil her: http://www.spillestedet-generator.dk/Om/bliv-medlem-af-medspil 

"KOM VI FLYGTER" TOUR - 2020

Efter en hårdt-baskende debut-EP i januar, annoncerer HUGORM omfattende efterårsturné. Fredag 12. juni - datoen for førstesinglen ”BANGE FOR MIG SELV” fra det kommende album KOM VI FLYGTER som forventes at udkomme først på efteråret.

Den 24. januar udgav HUGORM sin debut EP: ”FOLK SKAL BARE HOLDE DERES KÆFT”, og stod foran to debutkoncerter i marts som begge blev udsolgt på et par timer, samt en festivalsommer med shows på bl.a. Roskilde Festival, Northside, Heartland og Smuk, som alt sammen gik i stykker grundet nedlukningen.

Bandet har i stedet brugt tiden på at lave endnu mere ny musik, og glæder sig til at spille det live på landets spillesteder til efteråret på den landsdækkende ”KOM VI FLYGTER” tour.

Publikummer der har købt billetter til de to udskudte koncerter i marts måned er gyldige til hhv. Hanstholm Hallen 23. oktober og Den Grå Hal 28. november.

HUGORM er blevet til som et lystdrevet producer-projekt i Klitmøller Cold Hawaii, hvor de tre tilflyttere Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson opdagede, at de delte den samme trang. En trang til at ventilere deres skråt-op-fingre i musik. Morten havde lavet en ordentlig bunke instrumental-skitser; midt om natten mens hans familie lå og sov, sad han på sit badeværelse med høretelefoner på og lod sin guitar brække sig ind i ”Garageband” på computeren. Skitserne blev til den spæde start for hugormen, der snart voksede sig større og stærkere, som de tre mødtes over musikken og begav sig dybere ned i, hvad denne hugorm egentlig var for en størrelse. 

Efter stor efterspørgsel på at opleve den sjælerensning og maskingeværssalve af indestængte tanker, HUGORM kan beskrives som, ser vi frem til endelig at kunne opleve HUGORM – live.

”Det handler om at rase ud, rense ud og ikke mindst spasse ud”, som frontmand Simon Kvamm siger.

 

Rabat på Fjordgaarden