John Mogensen Live - UDSOLGT

03/07-2019
FREDAG D. 15. NOVEMBER KL. 20.00

En aften i John Mogensens tegnJohn Mogensen Live

Dørene åbnes kl. 18.00 for spisende gæster
og kl. 19.00 for ikke spisende gæster.

Gulv: Siddende - UDSOLGT
Balkon: Siddende - UDSOLGT

 

 

 

 

 

 

Bliv medlem af Medspil her >>

Tjek John Mogensen Live her >>

John Mogensen live - Facebook >>

JOHN MOGENSEN LIVE

DANMARKS JORD behøver ikke være kedelig at opholde sig på!

Kender du det, at man sidder TO MENNESKER PÅ EN STRAND, føler sig NEDE I MØJET, og gerne vil have lidt FUT I FEJEMØJET, eller man SIDDER PÅ ET VÆRTSHUS, og tænker DER ER NOGET GALT I DANMARK? Man kender NINA, KÆRE NINA og måske også ERIK OLUF ANDERSEN, men føler alligevel, at man nærmest bor i ENSOMHEDENSGADE NR. 9. Man ved, at LIVET ER KORT og i morgen kan man tænke på MANDAG MORGEN BLUES, men vil egentlig hellere ringe til jobbet og sige ”DU SER MIG NÅR JEG KOMMER”, mens man håber på, at én eller anden vil ringe og sige: ”KOM KOM TIL KLONDIKE”. SÅ LÆNGE JEG LEVER vil jeg finde DEN GAMLE VIOLIN frem og så vil MIG OG MARGRETHE og SKIBSHUNDEN, ringe efter JohnMogensen Live, – så er der garanti for god stemning og masser af ”syng med” muligheder.

Det 5 mands store orkester består af bundsolide og erfarne musikere med flere pladeudgivelser i ryggen. Musikken leveres med ægte sjæl og attitude, der bringer publikum i rette stemning.

Besætning: Karsten Noel Loft, vokal - Jørn-Ole Nørgaard, guitar - Eric Østergaard, trommer - Brian Thomsen, piano - Morten Elbek, bas