Karl Kristian Band

27/11-2019
FREDAG D. 7. FEBRUAR KL. 20.00

Pop / rockKarl Kristian Band

Dørene åbner kl. 19.00

GULV: Ståpladser
BALKON: Siddepladser

Forsalg: 
Gulv 75 kr. - Balkon 100 kr.

Dørsalg:
Gulv 100 kr. - Balkon 125 kr.

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer af Medspil

Køb billet

Bliv medlem af medspil her >>

Tjek Karl Kristian Facebook her >>

Tjek Karl Kristian Instagram her >>

Tjek Karl Kristians YouTube kannal her >>

 

MED STOR FORNØJELSE PRÆSENTERER GENERATOR - KARL KRISTIAN BAND

Karl Kristian – et skib kommer hjem.. 

Karl Kristian spejler sin musik og tekster i det jordnære. Med inspiration fra egnsfæller og ikoner som Johnny Madsen og Allan Olsen skriver Karl Kristian sig direkte ind i en folkekær tradition af trubadurer, som formår at formidle små åbenbaringer gennem dagligdagens trummerum. Karl Kristians tekstunivers runger som et ekko af Sebastians poetiske lyrik, mens selve musikken har et mere moderne islæt, der skaber associationer til Tue West. Med Karl Kristian er de danske digte igen at finde i populærmusikken.

At Karl Kristians førstesingle er opkaldt efter musikerens egen hjemstavn er ingen tilfældighed. Sangen Hvide Sande indledes med ordene et skib kommer hjem.., og det er netop, hvad Karl Kristian er. Vendt tilbage til sine rødder. En opvækst i den lille vestjyske fiskerby mellem hav og fjord har formet Karl Kristian som musiker og hjulpet det nye talent til at finde sin plads på den danske musikscene. I sin stil læner han sig tæt op ad lokalsamfundets lune, hvilket også afspejler sig i hans musiske udtryk.  

Karl Kristian er aktuel med debutalbummet ’Før Jeg Sover Ind’, et album der er produceret på egen hånd på det lille kammer i Hvide Sande og i den mørkeste hule af en baggang i Aarhus. Trommerne blev indspillet i en stue i Kibæk hos Faster Henny, men der manglede stadig noget. Orgel?

Efter en optræden på den lokale fjernsynskanal blev Karl Kristian kontaktet af orgelkongen Palle Hjorth (Peter Sommer, Poul Krebs m.fl.), der også har en stor kærlighed for den danske musik. Det mundede ud i et samarbejde og 12 sange, der endeligt fandt hjem. Og det er ligepræcis dét, ’Før Jeg Sover Ind’ handler om. Hjem.

Rabat Fjordgaarden