Marie Frank

05/05-2020
FREDAG D. 6. NOVEMBER KL. 20.00

Hits - nærvær - autenticitetMarie Frank

Dørene åbner kl. 19.00

Forsalg:
Gulv 125 kr. - Balkon 150 kr.

Dørsalg:
Gulv 150 kr. - Balkon 175 kr.

Der gives 25 kr. i rabat til medlemer af Medspil.

Bliv medlem af medspil her >>

Køb billet

Forsalgs billetpriser er excl. gebyr.

Marie Frank hjemmeside her >>

 

Live præsenterer Marie Frank det bedste af de mange højdepunkter fra hendes fornemme bagkatalog og fra den danske udgivelse 'Kontinua'. Sangenes historier og temaer taler for sig selv, men fortæller ikke om bagvejene og omvejene, der førte til dem.

Mellem numrene tager Marie publikum med ad sjove, tankevækkende og oplevelsesrige veje og beretter om en musikalsk karriere, der har bevæget hende fra at være omrejsende gademusiker til at være prisbelønnet sangstjerne. Maries koncerter er båret af nærvær, nerve og autenticitet.

Den ligefremme ægthed udspringer af et liv, hvor kærligheden til musikken viser vejen. Her er der ingen lette genveje, men derimod livgivende omveje. I stemningsmættet medrivende musikalitet og begavet beretning tager Marie Frank publikum med ad disse veje, hvor sangene synges for at historierne kan leve.

Marie Frank debuterede i 1999 med albummet ”Ancient Pleasures”, som tog både publikum og medier med storm. Den charmerende og karakteristiske sangerinde og sangskriver leverede stærke sange og hits som ”Symptom Of My Time”, ”Save A Little Love” og ”Heart Of Saturday Night”. Da musikåret ’99 blev gjort op ved Danish Music Awards, modtog Marie Frank priserne som Årets Danske Sangerinde og Årets Nye Danske Navn og for at have begået Årets Danske Popudgivelse. Via sit samarbejde med house-duo'en Brother Brown, markerede Marie sig også̊ på det internationale megahit ”Under The Water”. Nok var hun ny for den store offentlighed, men hun havde spillet på gaderne i ind- og udland i årevis og havde ad den vej høstet massevis af den slags erfaring der både sætter sig i sangene og i sikkerheden som performer.

 

Rabat Hotel Fjordgården