Suckerpunch + support

06/12-2018
LØRDAG D. 24. OKTOBER KL. 20.00

BAD ASS ROCK'N ROLL

Dørene åbner kl. 19.00Suckerpunch med support

Ståpladser

FORSALG:
Gulv 100 kr. 

DØRSALG:
Gulv 125 kr.

Medlemsrabat 25 kr.

Klik her for at blive medlem af Medspil >>

Suckerpunch - Facebook >>

Venture Vibe - Facebook >>

 

 

 

SUCKERPUNCH

Suckerpunch har base i Vestjylland og spiller meget passende Redneck Badass Boogie Woogie Rock N’ Roll, som kun kan laves med fødderne plantet godt og solidt i jorden. Bandet opfinder ikke den dybe tallerken, men garanterer en fed fest med højt tempo og godt humør imens de er på scenen. Stilen er med stor inspiration fra de sydlige stater i USA og blandes med elementer fra 80’er rocken. Catchy guitar og syng-med-omkvæd må siges at være en stor del af Suckerpunch universet.
I efteråret 2018 udgav bandet deres debut plade og spillede hen over sommeren 2019 på en del festivaler i det jyske. B.la. Bork Festival, Rock i Ringkøbing og MC Mosten.

VULTURE VIBE

Vulture Vibe er et moderne rocknroll band fra Aarhus der fik sin begyndelse i 2016. Det er guitar-drevet klassisk rock, med fokus på hårdtslående riffs, der har sine rødder plantet dybt i den mørke og dunkle delta-blues. I sammenspil med den psykedeliske rock, kombineret med et hint af den længselsfulde soulmusik, bliver musikken leveret gennem en moderne produktion og lyd, der giver en nutidig feel og relevans. Missionen er at give rockmusikken en følelse af fare, der lurer i mørket, en vildskab der kredser om sit bytte og bringe den ud i lyset.
Mads Ingemann Bendixen (vokal & bas), Alex Dürr Villadsen (guitar) og Kasper Østergaard Hansen (trommer) skabte Vulture Vibe ud fra denne intention, efter at have gennemgået en række forskellige konstellationer. Med en samarbejdspartner i musiker/producer Nicklas Sonne fra Defecto, blev lyden manifesteret gennem debut Ep´en ”Temptation” og de efterfølgende singler. Den første single, ”Temptation” kom i rotation på P4 gennem radioværten Alex Nyborg Madsen og 2. single So Good har ligeledes gjort sig godt på engelske og australske radiostationer, med fokus på upcoming bands. 2019 har afgivet singlen ”Darkness”, hvorpå Todd Ögren Brooks fra Rival Sons medvirker på orgel/keys!

Metaltone.dk: 5/5 stjerner
"De spiller en form for groovy, funky blues/hardrock……. Og lad mig sige det med det samme….. Det er sataneme fedt!!!"
Tjek anmeldelse her >>

 SUCKERPUNCH

VULTURE VIBE