Stephen Quigg

02/05-2020
SØNDAG D. 20. SEPTEMBER KL. 14.00

Programændring: Tommy Sands der var programsat til søndag den 20. september, har desværre måttet melde afbud. Hvis du har købt billetter, vil de selvfølgelig kunne bruges til koncerten med Stephen Quigg samme dato og klokkeslet.

Efter mere end tredive år med sang er han stadig dedikeret til musikken og skotske sange.

Dørene åbner kl. 13.00Stephen Quigg

SIDDEPLADSER

Forsalg:
Gulv 100 kr. - Balkon 125 kr.

Dørsalg:
Gulv 125 kr. - Balkon 150 kr.

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer af Medspil

Køb billet

Priserne er excl. billetgebyr.

Bliv medlem af medspil her >>

Se Stephen Quigg's hjemmesider her >>

 

 

"This is straight ahead folk song. Few gimmicks, good songs, good strong singing...Have a listen. You'll be impressed." - www.allcelticmusic.com

Stephen Quigg har for længst etableret sig på den skotske folkscene, og efter mere end tredive år er han stadig dedikeret til musikken og skotske sange. Stephen ledsager sig selv på guitar og bodhran (lejlighedsvis også banjo, når han husker at bringe den). Med en fremragende stemme vil du opleve ham fange opmærksomheden fra ethvert publikum. Gennem humor, charme og en åbenlyst kærlighed og respekt for musikken, har Stephen fået mange følgere, der regelmæssigt rejser til hans optrædener - både i Skotland og andre lande.

Stephen's sange spænder fra traditionelle ballader til kampsange (som han vil påpege, han kun synger om de slag, Skotland vandt, hvilket øjensynligt ikke efterlader en hel masse). Med ubesværet lethed og entusiasme blander han også det traditionelle materiale med sange af en mere moderne dato, hvilket er med til at holde materialet friskt. I 2001 sluttede Stephen sig til den internationalt anerkendte folkegruppe McCalmans og har siden da tilføjet sin solokarriere et travlt turnéliv det meste af Europa. Stephen fortsætter dog sin solokarriere i Skotland og i udlandet med at forny gamle venskaber og skabe nogle nye undervejs.

Stephen har optrådt på utallige spillesteder fra store festivaler og teatre til de mindste spillesteder. Der er dog en fin tråd, der løber gennem hans forestilling, uanset om numrene i publikum tælles i titusinder, tusinder eller færre - det er kvaliteten af ​​hans sang, og værdien af ​​den musik, han lever gennem og fortsætter med at videresende.

"...... Stephen har produceret flere solo-cd'er og er en af ​​de mest efterspurgte musikere i Skotland. Hans fine sang og upåvirket entusiasme for musikken har gjort ham ekstremt populær, uanset hvor han har optrådt."

<

Rabat Hotel Fjordgaarden