Allan Olsen Solo - UDSOLGT

20/03-2018
FREDAG. D. 9. NOV. KL. 20.00 

FOLK / SINGER / SONGWRITER

Dørene åbnes kl 19.00

- SIDDEPLADSER

FORSALG: 300 KR + gebyr
MEDLEM : 270 KR + gebyr i forsalg
Klik her for at blive medlem>> KOM PÅ VENTELISTE
 - Send en email med navn og antal ønskede billetter til: info@medspil.dk


Vedr. billettype: Alle med medlemsbillet skal være gyldig medlem af foreningen Medspil i 2018.
Personer med medlemsbillet, som ikke er medlem vil blive opkrævet medlemsbetaling eller at betale differencen til normalpris, ved indgangen.
Om medlemskab her>> 

Arrangør: Foreningen Medspil

Allan Olsen står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene. Ikke mindst som solist i ordets egentlige forstand: Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum.

2018 var knapt skudt I gang, før Allan Olsen i januar lagde sig i selen med en massiv solo-turné.
- Ud til de fine steder, som han selv formulerede det. Turneen frekventerede nemlig udelukkende de største og mest koncert-egnede scener i landet, bl.a. Det Kongelige Teater.
Hér kvitterede Olsen med ikke blot at henrykke den udsolgte sal, men også musiktidsskriftet, Gaffa’s anmelder. - Endda i en sådan grad, at den rutinerede entertainer’s optræden blev honoreret med hele 6 stjerner.

 GAFFA:
…Olsen bemægtiger sig nationalscenen med sublim selvsikkerhed, og opmærksomheden fra salen er komplet. Farligt høje forventninger bliver indfriet…

Henover efteråret vil Allan Olsen atter rimpe op i sin solo-baggage, og begive sig afsted som rejsende i det helt fundamentale: - Én mand alene på en scene.
Denne gang er han tilbage i rammer, der klæ’r hans udtryk mindst ligeså godt, nemlig de lidt mindre og måske mere intime spillesteder. Allan Olsen’s seneste udgivelse, sidste års dobbelt-album, HUDSULT blev en success, såvel hos det plade-købende publikum, som hos anmelderne:

Berlingske: ”…Der er både vid og bid i teksterne på Allan Olsen’s nye, revsende plade…

Ekstra Bladet: “…Olsen er svær at hamle op med…

Allan Olsen’s repertoire spænder over hele hans brede sang-katalog, der gør brug af hele paletten, fra rock til folk, rap og á capella. Ingen dansk sangskriver nyder større respekt og anerkendelse, end Allan Olsen.

Efter ialt 20 plade-udgivelser og tusindvis af koncerter, er Olsen altid garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædender. Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit skønne publikum…