Carl Emil Petersen

21/01-2018
SØNDAG. D. 25. FEB. KL. 20.00 

SINGER / SONGWRITER

Dørene åbnes kl 19.30

- SIDDEPLADSER

FORSALG: 160 KR 
DØRSALG: 175 KR
MEDLEM : 135 KR
Klik her for at blive medlem>> 

MEDLEMSFORSALG FRA SØNDAG D. 21 JANUAR
OFFENTLIGT FORSALG FRA ONSDAG D. 24 JANUAR 

 

 Carl Emil Petersen på facebook>>

Arrangør: Foreningen Medspil

Tidligere Ulige Numre frontmand Carl Emil Petersen debuterede 5. oktober med sit første soloalbum, Natradio. Klassikere som "Frit Land", "Halvnøgen" og "København" har fået et kuld stedsøskende og hermed klar til sammen at drage ud til en voksende publikum skare.

Politikens musikanmelder Kim Skotte gav albummet fem hjerter og skrev blandt andet: "En ung mand har forladt sit band og sejler romantisk sin egen sø. Uden fast havn driver han nu rundt i en tilstand, som er nogenlunde lige betuttet, beslutsom og euforisk. Ikke noget dårligt sted at befinde sig for en sangskriver, der er lige så ung, som han er gammelklog. En rastløs romantiker med begge ben på jordens gyngende grund." Læs hele anmeldelsen.
Dele af albummet er indspillet i Los Angeles sammen med Sune Wagner. Fra albummet kan man blandt andet høre singlerne "Liv før døden" og "Skærgården".

Til foråret tager tager Carl Emil på tour helt alene. "Jeg har altid haft lyst til en dag, bare at pakke en bil og tage afsted på egen hånd. Spille mine sange, præcis som jeg skriver dem, kun mig og en akustisk guitar. Til vinter sker det endelig; Jeg tager på min første omfattende solo turné i hele landet. Alle er inviteret!"