Hanne Boel

21/01-2018
SØNDAG. D. 22. APRIL KL. 16.00 

AKUSTISK / SOUL / POP

Dørene åbnes kl 15.00

- SIDDEPLADSER

FORSALG: 275 KR 
DØRSALG: 300 KR
MEDLEM : 250 KR
Klik her for at blive medlem>> 

MEDLEMSFORSALG FRA SØNDAG D. 21 JANUAR
OFFENTLIGT FORSALG FRA ONSDAG D. 24 JANUAR KL. 10 

 

www.hanneboel.com>>

Arrangør: Foreningen Medspil


Den danske sangerinde har samlet en akustisk trio bestående af hende selv og de to guitarister Jens Runge og Jacob Funch, når hun i starten af det nye år gæster en række koncertsale og kulturhuse rundt om i landet. 

Hanne er nyforelsket eller måske snarere genforelsket. Genforelsket i at gøre det, hun er god til og elsker, nemlig at synge sammen med  dejlige musikere for et publikum som hun gerne vil give en god oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kanforvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede - alt det, som Hanne Boel er gjort af. 
På sin akustiske tour i foråret 2018 nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid. Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær.

Hanne Boel slog igennem som sanger i slutningen af 1980’erne og har siden da befundet sig på toppen af den danske soulpopscene med diverse priser og omkring 20 udgivelser bag sig. 
Senest blev hun inviteret til at dele ud af sin musikalske kunnen og erfaringer, da hun i efteråret 2016 deltog i den sjette udgave af TV2’s ’Toppen af Poppen’.

Sidste år spillede Hanne Boel adskillige udsolgte koncerter rundt om i landet. Til foråret 2018 genoptages successen, hvor trioen med Hanne Boel i front kan opleves forskellige steder i Danmark.