HipSomHap

27/06-2019
SØNDAG D. 20. OKTOBER - KL. 11.00

Gigantisk børne-hiphop-festHipsomhap

Dørene åbner kl. 10.30

SAL - STÅPLADSER

Forsalg:
Gulv 100 kr.

Dørsalg:
Gulv 125 kr.

Gratis entré for børn under 4 år.

Tjek HipSomHap her >>

 

 

 

 

GIGANTISK BØRNE-HIPHOP-FEST

Hiphop-gruppen HipSomHap har taget børneværelserne med storm og på kort tid etableret sig som et af de varmeste navne i dansk børnemusik. Missionen er klar: HipSomHap er kommet for at gøre børnemusik cool! Og de er godt på vej: Gruppen stormer frem på YouTube og spillede over 100 koncerter i 2018. De har optrådt i Go’morgen Danmark, lavet musik til DR Ramasjang og været på forsiden af ekstrabladet.dk.

HipSomHap laver kvalitets-hiphop til børn og gav rundbordspædagogikken én over nakken med debutalbummet ”Hop Lidt Mer”. Musikken er spækket med seje rim og syge beats, der tager børnene seriøst og taler lige ind i deres verden. Ikke mindst på nummeret ”Min Far”, som har over 1,5 millioner views på YouTube – flere end Christophers tre seneste singler!

Ikke som andet børnemusik

HipSomHap består af Anna Bukh Jakobsen og Andreas Seebach – eller Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad, som de hedder, når de går på scenen. De to rappere er trætte af kedelig børnemusik og har en fælles mission om at give de helt unge musiklyttere en oplevelse af at blive taget seriøst. Derfor opstod ideen om at danne Danmarks første rapgruppe for børn.

”Meget børnemusik er velproduceret, men også lidt kedeligt. Vi vil gerne lave noget, der tager børnene seriøst og har lidt mere kant. Det skal - for at sige det ligeud - være pissehamrende sjovt, og børnene skal føle, at de er med i det”, forklarer Andreas Seebach. Derfor får den også hele armen, når HipSomHap optræder live. Anna Bukh Jakobsen fortæller: ”Vi vil gerne give børnene den fulde oplevelse af at være til koncert, så når vi går på scenen er det med band, røg, lysshow og fuld knald på volumen. Børnene skal stå op og være en del af en kæmpe fest. Det bliver stort og vildt og mega, mega fedt – også for de voksne!”

Kort fortalt:

Det bliver med garanti en fest på Generator, når HipSomHap går på scenen og spiller alle deres hits. Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad leverer det svedigste show spækket med seje rim, syge beats og masser af hiphop-attitude i børnehøjde. Musikken henvender sig især til børn fra 6-12 år, men de yngste kan også være med. Så kom og syng med på ”Av!”, ”Hop Lidt Mer” og YouTube-hittet ”Min Far” – og fyr den af sammen med Danmarks bedste hiphop-gruppe for børn!