Ida Corr

07/05-2018
TORSDAG. D. 27. SEPT. KL. 20.00 

POP 

Dørene åbnes kl 19.00

- SIDDEPLADSER

FORSALG: 250 KR 
DØRSALG: 300 KR
MEDLEM : 220 KR 
Klik her for at blive medlem>> 


Vedr. billettype: Alle med medlemsbillet skal være gyldig medlem af foreningen Medspil i 2018.
Personer med medlemsbillet, som ikke er medlem vil blive opkrævet medlemsbetaling eller at betale differencen til normalpris, ved indgangen.
Om medlemskab her>> 

Arrangør: Foreningen Medspil

Når Ida Corr drager på akustik turné til efteråret bliver musikken leveret helt tæt på publikum og i øjenhøjde. Glæd dig til festlige popsange og rørende ballader spillet i nye fortolkninger.

Den århusianske popsangerinde har rødder i Gambia, og det viser sig ikke bare i hendes smukke glød men også i hendes varme stemme.
I efteråret 2016 deltog Ida Corr i musikprogrammet ”Toppen af poppen” på TV 2, hvor hun imponerede både de andre medvirkende og seerne hjemme i stuerne med sine flotte, festlige og rørende fortolkninger som Gnags’ ”Når jeg bliver gammel” og Carpark Norths ”Within My Reach”.
Ida Corr viser nye sider af sig selv som artist, når hun kommer med sit nye akustiske live-setup. Hendes største popsange, samt et par stykker fra Toppen af Poppen, vil blive omarrangeret og fortolket med kun klaver, guitar, percussion samt vokal og kor. Koncerten bliver leveret med små anekdoter imellem sangene og interaktion med publikum – det kan godt blive festligt selvom det er siddende koncerter