Jesper Thilo m/trio

10/12-2018
LØRDAG D. 16. FEBR. KL. 14.00

FrokostjazzJesper Thilo m/trio

Dørene åbner kl. 13.00.

SIDDEPLADSER

FORSALG:
Gulv 150 kr. - Balkon 175 kr.

DØRSALG:
Gulv 175 kr. - Balkon 200,-

Medlemsrabat 25 kr.

Klik her for at blive medlem af Medspil >>

Jesper Thilo hjemmeside >>Oplev swingende jazzmusik af fineste karat, når saxofonisten Jesper Thilo indtager scenen på Generator. Jesper Thilo er den ubestridte sax-mester, der som den første i 1972 modtog den prestigefyldte Ben Webster pris.
I godt og vel 25 år var han af væsentlig betydning som medlem i Danmarks Radios Bigband. Med ønsket om større musikalsk frihed har han siden midtfirserne optrådt som solist med adskillige mindre grupper. Han er en højt estimeret musiker overalt i både Danmark og i udlandet.

Med  en solid rytmetrio gelejdes publikum gennem dagens repertoire, der plukkes fra en perlerække af jazzens swingende klassikere - melodier gjort til populære evergreens af Ben Webster, Lester Young, Coleman Hawkins, Louis Armstrong, Fats Waller, Count Basie og Duke Ellington.

Thilo komplimenteres af en trio bestående af pianist Palle Juul-Hansen, bassisten Jesper Carlsen og trommespiller Jørn Okbo. De 3 udgør en absolut erfaren trio, der ved flere lejligheder har lagt det rytmiske fundament for topsolister og leveret spontane raffinerede finurligheder, og desuden bidrager med solistiske input.

Der er lagt op til en sprudlende begivenhed i særklasse med en veloplagt kvartet, der altid leverer den ægte vare plus lidt improviseret tant og fjas. Også på en lørdag eftermiddag på Generator i Ringkøbing.

Rabat Hotel Fjordgården