Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle

28/05-2019

TORS. D. 21. NOV. KL. 19.30

Klaus Handsome & Gadens Løse FugleDørene åbner kl. 18.30

STÅPLADSER - SALEN
SIDDEPLADSER - BALKONEN

 Forsalg:
Gulv 85 kr. - Balkon 110 kr.

Dørsalg:
Gulv 110 kr. - Balkon 135 kr.

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer.

 

 

 

Klik her for at blive medlem af Medspil >>

 Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle - Facebook >>

Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle

Legenden og troubadouren Klaus Handsome har sammen med fire af medlemmerne fra Saybia dannet et nyt orkester, og de kalder sig Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle - bandnavnet er en slet skjult reference til Gasolin' sangen "Hva' gør vi nu - lille du?"

Bandet er et nyt dansksproget foretagende, og parterne mødte hinanden første gang i 2016 hvor Klaus Handsome supportede for Saybia på Gæstgiveren i Allinge. Det skulle vise sig at være et særdeles positivt møde, samt blive starten på et mere omfattende samarbejde, for i 2017 inviterede 'Saybiadrengene' Handsome i deres studie, for at indspille en af hans sange, med henblik på en singleudgivelse. Medstifter af Saybia Søren Huss, var i fuld gang med sit næste soloalbum, så resten af orkesteret havde dermed tid på hånden til musikalsk leg, og med udgangspunkt i Handsome's medbragte sange, tog den ene indspilning hurtigt den anden, og snart taltes der ikke længere om at indspille en single sammen, men et helt album, samt danne et orkester. Klaus havde vist sig, at være en ideel samarbejdspartner, med hans altomfavnende sind, dansksprogede lyrik og folkelige udtryk. "Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle" var på kort til blevet en realitet.

Bandets første udgivelse udkom fredag d. 26 April 2019, og genren ligger i pop/rock/folk universet, og med en knivspids af alt der er godt, formår de virkelig at sætte deres eget præg på genrerne.

Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle er: Klaus Handsome - sang & guitar, Jess Jensen - keys & kor, Kasper Rasmussen - guitar & kor, Jeppe Knudsen - bas, Palle Sørensen - trommer.