Mezzoforte

18/05-2018
TORSDAG DEN 1. NOVEMBER KL. 20.00

SOLID FUNKY NORDATLANTISK JAZZROCKMezzoforte

 Dørene åbner kl. 19.00

- SIDDEPLADSER PÅ BALKONEN
- STÅPLADSDER PÅ GULVET

 

FORSALG:
Gulv 280 kr. - Balkon 325 kr.

DØRSALG:
Gulv 310 kr. - Balkon 355 kr.

Der gives 20 kr. i rabat til medlemmer.

 

- eller køb dine billetter hos KM Radio, Nygade i Ringkøbing.

Der er IKKE nummererede pladser - derfor er det altid en god idé at møde i god tid før koncertstart.

Klik her for at blive medlem af Medspil >> 

Klik her for Mezzofortes hjemmeside >>

Arr. DSI Generator

INTERNATIONAL KONCERTNAVN PÅ GENERATOR
Mezzoforte 2018

Det er med megen stolthed at Generator kan præsentere den islandske supergruppe Mezzoforte. Eneste koncert i Vestjylland efteråret 2018 bliver på Generator - og det bliver et brag af en funky oplevelse, når de islandske herrer folder al deres musikalitet ud.

Mezzoforte bragede gennem lydmuren med deres kæmpehit ’Garden Party’ i 1983 (se video nedenfor), og var det første band fra Island der turnerede internationalt med stor succes!

Mezzoforte viste verden hvordan solid funky nordatlantisk jazzrock skal lyde, og det har de gjort lige siden! Bandet har et stort bagkatalog, og digitale genudgivelser samt intenst turné-arbejde har genskabt interessen for de islandske pionerer!

Eythor Gunnarsson, Fridrik Karlsson, Johann Asmundsson og Gulli Briem udgør den oprindelige kerne i bandet, og de var i deres midt 20’er da de formede bandet i 1977. Kemien var der med det samme og jazz/rock drengene fra Reykjavik har nu holdt sammen i 40 år.

Det var Steinar Berg der tidligt så potentialet i bandet. Det tog fire albums at få hul igennem til hitlisterne, og med albummet Surprise Surprise fra 1982 ramte Mezzoforte både hitlister og diskotekernes dansegulve med ’Garden Party’ der i øvrigt blev arrangeret af Chris Cameron.

Mezzoforte nåede en 17. plads på pop hitlisten, hvilket er enestående for et instrumentalnummer! Nu planlagde bandet en international strategi i samarbejde med pladeselskabet, som bl.a. resulterede i heftig turnevirksomhed, der indeholdt alt fra skrigende fans i Japan til et hav af festivaljobs med så prominente navne som Spyro Gyra, Steps Ahead og Passport som support. Sidenhen har Mezzoforte samarbejdet med en imponerende liste af musikere. Det giver ikke mening at tale om reunion, Mezzoforte blev bygget til at holde fra starten af!

Drengene fra Island leverer altid energiske koncerter, der kombinerer virtuose instrumentale improvisationer med deres velkendte melodiske temaer, og Mezzoforte er således den lækre lyd af sportslørdag bare live, tilsat masser af energi og stor intakt spilleglæde!

Funk / jazz festen er tilbage!