Mike Andersen Band

07/08-2018
SØNDAG D. 2. DEC. KL. 20.00

BLUES / SOUL / RHYTHM & BLUES

Dørene åbner kl. 19.30

STÅPLADSER GULV / SAL
SIDDEPLADSER BALKON

FORSALG:
Gulv 170 kr. - Balkon 185 kr.

DØRSALG:
Gulv 175 kr. - Balkon 195 kr.

Der gives 20 kr. i rabat til medlemmer.

- eller køb dine billetter hos KM Radio, Nygade i Ringkøbing

 

Klik her for at blive medlem af Medspil >>

Arrangør: Medspil

 

 

 

 

I maj 2018 udsendte Mike Andersen en helt ny single, ’There She Was’. Den får vi med garanti også at høre på Generator når han sammen med sit band gæster spillestedet. Det syder, sveder og koger i den musikalske gryde, og bandets 1500 koncerter sammen kan tydeligt høres og fornemmes på ’There She Was’, der sprudler i sikkert samspil og ikke lader noget tilbage at ønske!

Line-up:
Mike Andersen, voc, gui - Johs. Nørrelykke, gui, voc - Kristian Kold, bas, voc - Kristian Fogh, keys, voc - Jens Kr. Dam, trommer, voc

Mike valgte for første gang at åbne op for at co-write med andre på ’Devil is Back’. Således har Mike gennem ophold i sangskrivningens mekka Nashville, bl.a. arbejdet sammen Gary Nicholson der været sangskriveren bag sange indspillet af Fleetwood Mac, Willie Nielson, Delbert McClinton m.fl.

Diskografi:
2018: There She Was (single)
2016: Devil is Back
2015: Live
2014: Home
2012: Mike Andersen
2010: Echoes
2006: EP
2004: Tomorrow
2002: My Love for The Blues