NABIHA

13/01-2017
TORSDAG. D. 28. SEPTEMBER KL. 21.00 

DANCE / POP / R&B

Dørene åbnes kl 20.00

- STÅPLADSER

FORSALG: 195 KR
DØRSALG: 220 KR
MEDLEM: 175 KR
ALLE UNDER 25 ÅR: 175 KR

Klik her for at blive medlem>> 

Arrangør: Foreningen Medspil

 

Nabiha har med sine vestafrikanske rødder, danske opvækst og ikke mindst skønne stemme, formået at skabe en helt unik karriere i det danske og udenlandske musiklandskab af dance, pop og r&b, hvor millioner af youtube views vidner om hendes position på den danske og internationale scene.

Den smukke og talentfulde NABIHA er efter to år med sangskrivning og aktiviteter i udlandet igen klar med en storstilet Danmarksturné i 2017. 
Hun er i 2017 tilbage på de danske spillesteder og glæder sig til at præsentere danskerne for gamle, såvel som nye hits.

”Jeg glæder mig ekstremt meget til igen at komme ud at spille for danskerne rundt omkring i landet, og præsentere dem for nye sange – og naturligvis mine gamle hits. Jeg håber, at vi ses derude”, udtaler NABIHA om den kommende danmarksturné.

NABIHA debuterede i 2010 med albummet Cracks og i 2011 med den internationale version More Cracks – albums der høstede anerkendelse i både ind- og udland med blandt andet hitsinglerne: ’Deep Sleep’, ’The Enemy’, ’Trouble’ og ’Never Played The Bass’. Efterfølgende har hun cementeret sin status som en af Danmarks bedste sangerinder med hits som: ’Mind The Gap’,  ‘Ask Yourself’, ’Bang That Drum’, ’Animals’ og ’Weapon’, og hun har modtaget adskillige priser og nomineringer.

 

Support: MALTE
Malte har den mission at popmusik ikke behøver at være dum musik. Musikken veksler imellem det overdådigt følelsesladede, og de små snævre betragtninger om livet. Malte er en sjov blanding imellem en tænker, der lever sig helt ind i sine sange, samt en entertainer der giver sig selv fuldt ud på scenen til sit publikum. Hans skarpe vokal sætter prikken og i'et i sange der er svære at stå stille til, svære ikke at blive revet med af, og svære ikke at synge med på.