Nordnordnord + Exotic Ice

14/12-2018
ONSDAG D. 17. APRIL KL. 19.30

Indie rock / rock

Dørene åbner kl. 18.30.

STÅPLADSER

Forsalg:
100 kr.

Dørsalg:
125 kr.

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer.

Køb billetter

Klik her for at blive medlem af Medspil >>

Nordnordnord - Facebook >>

Exotic Ice - Facebook >>

 

 

 

NORDNORDNORD

Nordnordnord er et dansk indierock-band med en energisk lyd fuld af stærke hooks, der møder publikum som en mur af melodiøse guitarer, tunge synths og en sikker, fremtrædende vokal.
Bandet har base i Århus, men har efter deres debutkoncert på SPOT festival i 2016 fundet en plads på den danske rockscene og har siden da spillet rundt omkring i landet.
I 2017 vandt nordnordnord årets TAK ROCK!-pris, som resulterede i, at bandet blev inviteret til at gøre Carpark North selskab på deres Danmarksturné. Det inkluderede blandt andre en koncert i Royal Arena for 6000 mennesker! I forbindelse med prisen fik bandet en anbefaling med fra TAK ROCK!, hvilket ledte til Nordnordnords navn på Smukfests Live Camp-program i 2018.
Bands of Tomorrow skrev blandt andet: “"Det navn, der i grunden nok satte sig bedst fast, var rockgruppen Nordnordnord, for det var dem, der overraskede mig mest" Nordnordnord bliver, når de skriver musik, inspirerede af nytænkende og kreative bands som Mew. Originalitet og frygtløshed i deres sangskrivning høres tydeligt idet bandet har ”.....en akkordsammensætning og et tonesprog, der ikke er hørt før.” - Søren Balsner, Carpark North.
Nordnordnords nyeste udgivelse er et værk, der indkapsler forskellige fortolkninger af begrebet "Distance". Altså måder hvorpå, man er væk fra det, man holder af. Om det er en fysisk afstand, eller man føler sig malplaceret i sin hverdag, når man ser sig omkring. Værket består af tre sange, der er blevet skabt henover et års tid og som alle får udvidet deres betydning via videomateriale af produktionselskabet Room 19 ”…der er masser af potentiale i de seks unge gutter, som tydeligvis nyder at stå på scenen. Dem kommer vi til at høre mere til.” - GAFFA

 

EXOTIC ICE

Bandet EXOTIC ICE blev dannet af 4 unge drenge på Vostrup efterskole i september 2016. Bandet har på deres korte levetid vundet "Spil dansk talent prisen 2016", været i Band Event finalen på SPOT-festival, haft spillejobs på Generator, Fermaten, Gyngen, Scene 7, Bork Havn musikfestival og flere.
EXOTIC ICE spiller moderne rock men stadig med de kraftige trommer, bidende guitar soloer og vild energi på scenen. De skaber derfor et repertoire med hurtige rocksange man kan danse og skråle med på, til de blide sjælere hvor man kan få pulsen helt ned igen.
Exotic Ice der har trådt sine ”barnesko” i Generators øvelokaler.

 Rabat Hotel Fjordgården