Peter Sommer

20/03-2018
LØRDAG. D. 6. OKT. KL. 20.00 

DANSK /ROCK / SINGER / SONGWRITER

Dørene åbnes kl 19.00

- SIDDEPLADSER

FORSALG: 195 KR + gebyr
DØRSALG: 225 KR
MEDLEM : 170 KR + gebyr i forsalg
Klik her for at blive medlem>> 


Vedr. billettype: Alle med medlemsbillet skal være gyldig medlem af foreningen Medspil i 2018.
Personer med medlemsbillet, som ikke er medlem vil blive opkrævet medlemsbetaling eller at betale differencen til normalpris, ved indgangen.
Om medlemskab her>> 

Arrangør: Foreningen Medspil

PETER SOMMER M/ PALLE HJORTH

"ALENE MED PALLE I VERDEN"

I foråret 2017 tog Peter Sommer for første gang i karrieren på turne uden sit faste band, men blot akkompagneret af sin guitar samt mægtige Palle Hjorth på tangenter. En lille koncertrække, som blev rost til skyerne og viste en helt anden side af Sommers talent, end vi har været vant til, som også bragte de to herrer til Generator i en sjælden intens, nærværende og nærmest overvældende musikalsk koncertperle.
Nu er Peter Sommer aktuel med et helt nyt album, og hyldes i samtlige danske medier, som den sande danske rock-poet, han er, og en af tidens absolut bedste sangskrivere.
Til efteråret gentages succesen, men nu med de nye sange, og selvfølgelig alle de gamle hits.

Sommer har gang i et meget aktivt 2018. Udgivelsen af albummet ELSKEDE AT DRØMME, DRØMMER OM AT ELSKE, har indtil videre affødt en stor forårsturne, en udsøgt festivalturné kulminerende med optræden på Orange Scene på Roskilde, og i efteråret 2018 står den på det nedbarberede, enkle og rene udtryk. Akkompagneret af sin guitar samt Palle Hjorth på tangenter, får nye sange, og sangkataloget, liv ude på de mindre steder samt i de virkeligt højloftede rum, kirkerne, i Danmark.

Peter Sommer udtaler:  

“Jeg har altid gået lidt bevidst forbi mulighederne for de her små akustiske setups. Tænkt at mine sange og min stemme helst skulle skjules i røgen og dampen fra mørke metaforer og lysskyende ordspil. 

Nu er det som at det hele skal frem i lyset og vises frem som det er: enkle, store kærlighedssange til vennerne, menneskene og danskerne som har befolket mit tekstunivers. Sunget og forklaret så det hele står rent og stærkt. Som et stykke med liv, som en chancetur på bagsædet af en andens liv. Der kunne være mit eget"