PETER VUUST TRIO feat. VERONICA MORTENSEN

13/08-2017
SØNDAG. D. 29. OKT. KL. 15.00 

JAZZ

Dørene åbnes kl 14.30

- SIDDEPLADSER

FORSALG: 100 KR 
DØRSALG: 125 KR
MEDLEM: 80 KR
Klik her for at blive medlem>> 

 

www.petervuust.dk

Arrangør: Foreningen Medspil

Dansk jazz i absolut topklasse med bassisten Peter Vuust, og den formidabelt swingende pianist Henrik Gunde og ikke mindst en af landets førende jazzsangerinder Veronica Mortensen. Peter Vuust er med sine 6 CD’er og 15 turneer et af de mest veletablerede navne på den danske jazzscene.

Peter Vuust (bass) - Henrik Gunde (piano) - Veronica Mortensen (voc).

Peter Vuust er med 15 turneer og 6 CD’er et af de mest veletablerede navne på den danske jazzscene. Som bassist har han samarbejdet med alt fra danske pop artister til internationale jazz stjerner.  Hans kompositioner er melodiøse, og de nordiske rødder høres side om side med inspiration fra den amerikanske jazztradition.

Han er samtidig en unik kombination af en dybt respekteret jazz-musiker og en verdensklasse hjerneforsker. Han er danmarks førende ekspert inden for feltet "Music In The Brain" - et forskningsfelt han egenhændigt har opbygget og er daglig leder af.

Veronica Mortensen er en af Danmarks førende jazzsanger-inder. Hendes stemme er i følge anmelderne "... Sexet, selvironisk og sødmefuld. (…) Stemningen er afslappet og båret af en umiddelbar glæde og nysgerrighed. (…). Stemmen er topfokuseret. Udtrykket stinkende sikkert og fyldt med en uimodståelig, frisk energi. Veronica Mortensens vokale overskud funkler”

Sammen med den formidabelt swingende pianist Henrik Gunde fra DR-Big Bandet fortolker trioen Peter Vuusts melodiøse jazzsange fra de to første cd’er "Images Of Falling" fra 2005 og "September Songs" fra 2013. Og selvfølgelig fra den helt nye cd der får titlen “Songs For Sadness”!

En søndag eftermiddag på Generator med Dansk jazz i absolut topklasse.