PROMENADEKONCERT

16/08-2017
Søndag d. 1. oktober kl. 14.00Ringk Big Band

Dørene åbner kl. 13.00

Billetter:
Forsalg 75 kr.
Døren 100 kr.
Medlem 50 kr.

SIDDEPLADSER

 Køb billet

 

Bliv medlem af Medspil her >>

Arr. DSI Generator

 

Det er en tradition, at Generators husorkester Ringkøbing Big Band flankeret af mange lokale solister, ensembler og bands, stiller op til en festlig promenadekoncert. 2017 bliver ingen undtagelse. Programmet med lokale navne opdateres løbende her på hjemmesiden.

 

COVER CRUSHCover Crush

Cover Crush er en duo med et bredt repertoire med fokus på nyere sange, som spreder sig over mange genrer.
Duoen der består af Anette Bjerren Pedersen og Rasmus Nordqvist Madsen, der bor i Tarm. De har efterhånden dannet makkerskab både privat og på scenen i nogle år.
Musikken er af høj kvalitet, og bliver fremført med overbevisning, indlevelse og overskud – det vil de mange, duoen allerede har underholdt, kunne skrive under på og nu med stor sandsynlighed også Generators publikum ved Promenadekoncerten.
Cover Crush - Facebook her >>

 

RINGKØBING BRASS QUINTET

Ringkjøbing Brass Quintet har eksisteret siden 1991 og har fra starten sat en ære i at kunne levere den rene messingblæser-lyd til mange forskellige lejligheder: Kirkekoncerter, gadekoncerter, ”almindelige” koncerter og receptioner. Repertoiret er nemlig yderst alsidigt: Klassisk, kirkemusik, folkemusik, kendte temaer fra operaens verden, marcher, swing og evengreens. Kort sagt fra Händel til Sousa.
Besætningen er: Flemming Nordenhof, 1. trompet, Jesper Vagn Andersen, 2. trompet, Georg Jørgensen, althorn, Bjarne Andersen, euphnium, Hans Christian Vestergaard, tuba.

 

DORTHE & SVEND ERIKDorthe og Svend Erik

Dorthe Kold og Svend Erik Larsen spiller og synger sange, de selv har lavet samt sange fra den grønne ø Irland.
Irland har parret et helt specielt forhold til, og det har betydet utallige venskaber og rejser til øen.
Den irske musik har de taget til sig, og det betød at Svend Erik i 2007 udgav en cd med oversættelser af irske sange.
Svend Erik har i over 30 år spillet i den dansk / irske gruppe Shamrock, der har besøgt Generator flere gange, og i øvrigt vender tilbage hertil den 13. januar 2018.

 

KLITDRENGENEKlitdrengene

Orkestret Klitdrengene har hjemsted i Hvide Sande og spiller folkemusik af bedste skuffe. Musik der har rod i skotsk / irske, både med engelske og danske tekster. De synger bl.a. om hverdagen ved havet, hvor de barske vinde blæser. Navne som Fisker Thomas, De gyldne Løver og Tørfisk passerer absolut gennem dine tanker når du hører Klitdrengene. 
Tom: bas og sang - Røde John: harmonika, mundharpe, slagtøj og sang - Niels Viggo: guitar og sang, Ib: banjo og sang - Enevold: mandolin, fløjte og sang.

 

JM UNDERCOVERJM Undercover

Så er der dømt Johnny Madsen. JM Undercover består af 3 fyre fra Videbæk og omegn, der har kastet deres kærlighed på fannikken, der jo har sine rødder i Thyborøn. Madsen udstrålingen er ikke til at tage fejl af og ingen tvivl om at orkestret skaber fest hvor de end optræder. 

 

 

LENE & JAKOBLene og Jakob

Lene Amby og Jakob Vuust har optrådt i mere end 10 år sammen i musikalske sammenhænge. Udgangspunktet er vellyd og velklang bygget op omkring Lenes smukke sopran, hvortil Jakob spiller klaver, og med jævne mellemrum synges der også duet .... 

 

 

 

 

 

RINGKØBINGGARDENRingkøbinggarden

Ringkøbinggarden trækker op foran Generator for at byde publikum velkommen på festligste vis til Promenadekoncerten.
Hvert år optræder Garden både i ind– og udland. Der er som regel tale om arrangementer i forbindelse med byfester, sportsfester, jubilæer og generalforsamlinger m.m. Det er også en god gammel tradition, at Garden spiller julen ind i lokalområdet.