Signe Svendsen m/band

13/12-2018
TORSDAG D. 11. APRIL KL. 19.30

Folk - pop - nordicanaSigne Svendsen solo og band

Dørene åbner kl. 18.30.

SIDDEPLADSER

Forsalg:
Gulv 150 kr.  - Balkon 175 kr.

Dørsalg:
Gulv 175 kr. - Balkon 200 kr.

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer.

Køb billetter

Klik her for at blive medlem af Medspil >> 

Signe Svendsen - hjemmeside >>

Med en stærk stemme og et helt særligt nærvær på scenen, står Signe Svendsen solidt som en vedkommende sangskriver på den danske musikscene. Hendes tekster rammer publikum i hjertet og som entertainer er hun i stand til både at røre og underholde sit publikum.

Med sig på scenen har hun nogle af landets dygtigste musikere: Lars Skjærbæk (Michael Falch, Søren Huss), Troels Skjærbæk (Baal, Michael Falch, Poul Krebs) og Jesper Elnegaard (Søren Huss, Aura). Disse mennesker er musikere ind til benet, med en utrolig evne til at give sangene det helt særlige præg, der får dem til at lette.

”Jeg har været meget ude solo, altså alene på scenen, så jeg er ved at revne af spænding og glæde over at skulle på turné med bandet igen. Vi har nye numre med fra den kommende plade og en kæmpe lyst til at give folk en nærværende og intens oplevelse” - siger Signe Svendsen.

Genremæssigt bevæger Signe Svendsen sig i folk/pop/nordicana-stilen, hvor det håndspillede blander sig med et mere moderne udtryk. Teksterne er på dansk og er både inderlige, personlige og kommenterende på verden omkring os.

 Signe Svendsen udgiver i foråret 2019 et nyt album, som bliver det 4. I rækken.

Rabat Hotel Fjordgården