Sko & Torp - UDSOLGT

15/12-2018
LØRDAG D. 23. MARTS KL. 20.00

POP / ROCKSko og Torp

Dørene åbner kl. 19.00

SIDDEPLADSER

 

 

 

Klik her for at blive medlem af Medspil >> 

Sko & Torp - hjemmeside >>

 

 

Duoen, der slog sit navn fast med en tvist af amerikansk vestkyst, fyldte i foråret 2018 Generator med mange af deres store hits fra dengang og det var lige noget der passede publikum.

Citat fra sidste års omtale af koncerten. " Allerede fra takt fire i første nummer mærkedes begejstringen i form af taktfaste klapsalver tangerende til fællessang. Det er en fantastisk fornemmelse at opleve et så engageret bands musikalske udgydelser og udstråling smitte så voldsomt af på et lige så engageret publikum".

Respekt for publikums ønsker er meget sigende for Sko/Torp. De vil gerne glæde deres mange fans ved at spille de gamle sange, men det er lige så vigtigt for dem at vise, at de er i evig bevægelse ved at præsentere noget nyt, og på den kommende turné glæder de sig særligt til at spille nogle af sangene fra #skotorp7, som de har indspillet hen over sommeren 2018. Der bliver sikkert også plads til et par af Søren Sko’s fortolkninger fra efterårets Toppen Af Poppen med bl.a. Annika Aakjær, Claus Hempler & Lis Sørensen.

»Når man har været på landevejen siden 2005, kommer man på et tidspunkt til et punkt, hvor man har brug for noget ny brænde på båletVi er skabende kunstnere og laver løbende nye malerier – men de skal også udstilles, så folk kan opleve og mærke dem. De nye sange, vi har valgt, hænger smukt sammen med vores tidligere meritter«forklarer Søren.

Rabat Hotel Fjordgården