Total Hip Replacement

05/12-2018
LØRDAG D. 23. FEBR. KL. 21.00

SMITTENDE SPILLEGLÆDETotal Hip Replacement

Dørene åbner kl. 20.00

STÅPLADSER PÅ GULVET
SIDDEPLADSER PÅ BALKONEN

FORSALG:
Gulv 100 kr. - Balkon 125 kr.

DØRSALG:
Gulv 125 kr. - Balkon 150 kr.

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer.

Klik her for at blive medlem af Medspil >> 

Total Hip Replacement - hjemmeside >>

Der bliver fest når Total Hip Replacement, der er et ungt, energisk og sprudlende orkester med mere end 200 koncerter og flere udlandsrejser i bagagen, besøger Generator i februar. Når de spiller koncerter er det en fest på scenen, en smittende spilleglæde og seriøse musikalske budskaber, der omfavner publikum.

Bandet nyfortolker og forener reggae, soul og funk med afrikansk highlife, inspireret af Bob Marley, The Black Seeds, Fat Freddys Drop og den moderne new zealandske reggaescene.

Efter to succesfulde EP´er (Keep the Fire Alive 2015 og A New Generation 2016) udgav bandet deres debutalbum i april 2018. Bandet har atter haft et tæt og sprudlende samarbejde med producer Dennis Ahlgren, der er en af de faste kræfter bag Tina Dickow og Vincent Van Go Go.

Bandet har et specielt forhold til Afrika og har rejst til Ghana flere gange, hvor de blandt andet har spillet på festivaler, skoler, store tv-shows og er blevet inspireret af dygtige ghanesiske musikere og deres energiske tilgang til musikken. I november 2016 tog bandet til Tanzania, hvor de blev mødt med stor entusiasme og flere invitationer til store festivaler. Det førte til en 10 koncerters turne i november 2017, hvor bandet turnerede i Kenya, Tanzania og Zanzibar. 2018 førte til flere udlandrejser til Ghana, Finland, Island og Tyskland.

Bandet er opsat på at spille mange koncerter i 2019 og stræber især efter at blive en markant del af den danske festivalsæson.

Victor West Hosbond – Vokal og Basun Andrea Maagaard– Keys Carl West Hosbond – Guitar og kor Anton Grøn - Bas Alexander Dutschke – Trommer Lasse Damsgaard – Saxofon Nadia Safwat - Trompet.