UHØRT

21/08-2017
Torsdag den 26. oktober kl. 20.00

Dørene åbner kl. 19.00

Billetter:
Intet forsalg
Dørsalg 75 kr.
Medlemmer 50 kr.

Bliv medlem af Medspil her >>

Arr.: Ringk/Skjern Bibliotekerne & DSI Generator

 

 

 

 

 

Uhørts succesfulde og velbesøgte tidlige forårstur og en 5-hjertet anmeldelse fra Politiken og Gaffahar betyder, at bandet også turnerer i efteråret 2017.
Jesper har med udgangspunkt i Lones digte og oplæsning, sat ordene ind i et dybt originalt univers, der kredser om længslen efter kærlighed og lykke, om at møde den eneste ene, om magi og drømme, trylleri og poesi. Det uventede i det daglige og nære.
Det skæve i det almindelige, og det fjerlette i det allermest tunge. En time i selskab med hverdagspoesi og pop live består UHØRT desuden af Rolf Hansen

Duoens debutalbum udkom i 2016 og blev anmeldt til fem hjerter i Politiken. Med til koncerten denne aften er også Rolf Hansen på guitar, kor og flygelhorn.

Lone Hørslev er uddannet fra forfatterskolen og debuterede i 2001 med digtsamlingen "Tak", som skildrer hverdagen fra finurlige og uventede vinkler. Sidenhen har hun udgivet 11 værker, til stor ros fra både kritikere og læsere. Hendes seneste værk, "En ordentlig mundfuld", er en lyrisk novellesamling med meget på hjerte. I denne samling skriver Lone Hørslev med fandenivoldskhed om forførelse, vrøvl og sandheder, både ubehagelige og behagelige.

Jesper Mechlenburg er komponist, sanger og sangskriver og hans musikalske oeuvre favner bredt - fra jazz til pop og rock. Han er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium og har komponeret musik til både teater, film og TV. Jesper har gennem sin karriere arbejdet sammen med mange forfattere, blandt andre Yahya Hassan, Kristian Leth og selvfølgelig Lone Hørslev.