WILLY EGMOSE TRIO feat. KRISTIAN JØRGENSEN

13/08-2017
FREDAG. D. 10. NOV. KL. 20.00 

JAZZ

Dørene åbnes kl 19.30

- SIDDEPLADSER

FORSALG: 100 KR 
DØRSALG: 125 KR
MEDLEM: 80 KR
Klik her for at blive medlem>> 

 

Arrangør: Foreningen Medspil

Ved klaveret sidder jazzpianisten Willy Egmose – mangeårig organist ved Skjern kirke – med sig på bas har han Jeppe Smith-Olsen og på trommer Kristian Leth. En fremragende trio, der har givet mange koncerter i ind og udland. Trioen bliver denne aften til fire med den prisbelønnede jazzviolinist Kristian Jørgensen, der i dag fører de stolte traditioner videre efter jazzviolinisterne Svend Asmussen og Finn Ziegler.

Den landskendte Trio har samarbejdet siden 1981 i mange forskellige sammenhænge, kirker, koncertsale, kulturforeninger, jazzklubber, højskoler, korstævner, i indland såvel som udland.).  Spiller i en swingende og medrivende stil, som giver velbehag. Har indspillet adskillige Cd´er sammen.

Willy Egmose:Piano. Uddannet organist på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. I mange år organist ved Skjern kirke. Aktiv som jazzpianist siden 1958. Er inspireret af jazz, nordisk folkemusik og salmer, samt pianister som Oscar Peterson, Monty Alexander og Jan Johanson.

Jeppe Smith-Olsen: Bas. Uddannet på Vestjysk Musikkonservatorium hos Finn Hansen og Niels Henning Ørsted Pedersen. Er inspireret af den gamle bastradition v. bl.a. Ray Brown, Oscar Pettiford og NHØP.

Kristian Leth: Trommer. Uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium.
Har bl.a. studeret hos Ed Thigpen, Alex Riel og Anders Mogensen.
Er blandt den danske jazzscenes unge musikere, der er på vej imod en international karriere.

Kristian Jørgensen: Jazzviolinist. Uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium. Han har modtaget jazzprisen Sørens Penge og de to mest prestigefyldte danske jazzpriser Ben Webster Prisen og JASA-prisen.
Kristian Jørgensen fører med sit energiske og begavede jazzspil, der er påvirket af bl.a. Lester Young, Charlie Parker og John Coltrane, den stolte danske jazzviolin-tradition med Svend Asmussen og Finn Ziegler videre på fornemste vis.