Aksglæde

13/11-2020
LØRDAG D. 16. JANUAR - KL. 20.00
KONCERTEN ER DESVÆRRE AFLYST

Hold øje med vores hjemmeside og Facebook, hvor vi asap vil udmelde en evt. ny dato for koncerten. 

Højernergisk popmusikAksglæde

SIDDEPLADSER

Dørene åbner kl. 19.00

Forsalg:
Gulv 125 kr. - Balkon 150 kr.

Dørsalg:
Gulv 150 kr. - Balkon 175 kr.

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer af Medspil.

 

Bliv medlem Medspil her <<

Aksglæde - Facebook <<

 

 

 

 

AKSGLÆDE PÅ GENERATOR

Aksglæde er en højenergisk tekstmager, som er på spil i et drømmende og nostalgisk univers. Med raffinerede formuleringer akkompagneret af sødmefulde og dansable beats er Aksglæde for alvor på vej frem. Her er energien opadgående. Her er natten spillevende. Her er en invitation til ungdommens rus.

Aksglæde skriver popmusik, der er bittersød med relaterbare tekster. Han debuterede i 2016 med sin selvudgivne EP ‘Aksglæde’. Sidenhen har han demonstreret sine formidable sangskriverier i både radio, på tv og på festivaler landet over. Aksglæde har vundet indpas i både lytternes og anmeldernes hjerter. Som Aksglæde selv formulerer det. 

‘Jeg leverer små digtsamlinger, som man kan danse til. Poesi og historier, som tager udgangspunkt i mine egne oplevelser. Jeg tror, at mange føler sig fremmedgjorte over for egne følelser. Her tror jeg, at sangskrivere og sange kan hjælpe folket med at connecte med deres følelser. Musikken og poesien kan belyse vores liv på andre måder, end videnskab og andre kunstformer kan. Måske kan man sige, at vi sangskrivere maler billeder af det, vi allerede vidste, men ikke havde set.’

Det er ikke uden grund, at Aksglæde gang på gang møder ros fra anmelderland. Når han spiller live, er det altid med sit faste band bestående af nogle af landets dygtigste nye musikere. Du kan forvente knivskarp musikalitet og pop fra en farverig palette, når Aksglæde spiller op til dans.

Rabat Fjordgaarden