Anna Lystbæk

04/11-2020
FREDAG D. 24. SEPTEMBER - KL. 20.00
BEMÆRK!! - NY DATO

Tråde til folkmusic, jazz, afro og blues.

SIDDEPLADSERAnna Lystbæk

Dørene åbner kl. 19.00

Forsalg:
Gulv 75 kr. - Balkon 100 kr.

Dørsalg:
Gulv 100 kr. - Balkon 125 kr.

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer af Medspil

 Køb billet

Bliv medlem Medspil her <<

 

 

Den 34-årige vestjyde har vist sig som en mange-facetteret sanger, pianist og sangskriver, der har en bred vifte af koncerter bag sig. Både som akkompagnatør og med egne projekter.

I februar 2018 udgav hun det stemningsmættede debutalbum Myth House, og i marts 2021 tager hun på turné med opfølgeren ’Room for Love’.  Med sig har hun guitaristen Rune Kjeldsen (Steen Jørgensen, The Savage Rose, Carl Emil Petersen), som også har været medproducer på albummet, der er indspillet på tværs af landet fra hver deres hjemmestudie i henholdsvis Spjald og København. 

Når man lytter til Annas musik, er det de brede klange, de stærke og sarte toner, den varme og modne vokal og en legende tilgang til musikken, man hører. 

Lyden er atmosfærisk og trækker tråde tilbage til folkmusikken, jazz, afro og blues, men med en lyrisk og nordisk tone. Den spænder mellem det let tilgængelige og det mere eksperimenterende udtryk. Det mørke og det lyse. Det triste og det smukke. 

Koncerten vil bygge på de to albums ”Myth House” og ”Room for Love” – med Annas nærværende vokal i front, hendes fantasifulde touch på tangenterne samt Runes sublime guitarspil.

Sagt om Anna:

”En stemme lige så dyb i nuancer som det hav hun synger om.” – Karrierekanonen

”En særdeles fin komponist og sangskriver.” – Det Jyske Musikkonservatorium

”Musikken er meget billedrig. Den er meget filmisk! Jeg synes jeg sad og så film. Du kender sikkert godt det, at når man har set en meget god film i biffen, så bliver man siddende i stilhed under rulleteksterne og glor ud i luften. Sådan havde jeg det også her, da musikken var slut.”
- Jesper Hyldegaard (skuespiller)

Lyd Anna Lystbæk

Nyd en dejlig middag på Fjordgården inden koncerten på Generator:

Rabat Fjordgaarden