Blå mandag

05/11-2020
FREDAG D. 17. SEPTEMBER - KL. 20.00

Trad. dixieland jazzBlå Mandag

SIDDEPLADSER

Dørene åbner kl. 19.00

Forsalg:
Gulv 100 kr. - Balkon 125 kr.

Dørsalg:
Gulv 125 kr. - Balkon 150 kr.

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer af Medspil.

 Køb billet

Bliv medlem Medspil her <<

Blå Mandag - hjemmeside <<

Blå Mandag Jazzband er navnet på et traditionelt Dixieland Jazzband, som har levet sammen i 36 år.

"Sommersolen skinner" er en melodi, der efterhånden er kendt af de fleste, - og det er det livsbekræftende centrum i Blå Mandags musikalske univers! Det er altid en stor fornøjelse for os at være sammen med de skønne mennesker, der nyder den glade, humørsmittende Dixielandjazz. Vores varemærke er: “Vi ønsker med humør og smittende livsglæde, at formidle den gode gamle "træskojazz" til vores publikum. Det er vigtigt for os, at vores optræden fremkalder glæde og smil, - og det hænder også, at man får sig et godt grin! Alt dette samtidig med, at vi leverer flot New Orleans og Dixielandjazz indpakket i lækre arrangementer og krydret med en af de flotteste sangstemmer, man kan drømme om, når vores sangerinde Lisa M. Bentzen lægger stemme til spændende jazzsange.

Vores repertoire er efter 36 år så righoldigt, at vi aldrig løber tør for numre. Det er sjældent publikum ikke kan få deres ønsker og opfordringer opfyldt! Orkesteret har i de seneste år turet rundt til de fleste danske jazzklubber og festivaler, - samt til festivaler i Sverige, Norge, England, Irland og Tyskland, hvor vi som regel bliver bedt om at vende tilbage!

I 2020 - er vi foreløbig engageret til: “Copenhagen Jazzfestival”, "Maribo Jazzfestival" på Lolland, "Spillestedet Generator", “Silda Jazzfestival” i Norge,"Snake City Jazzfestival" (Slangerup) og option for “Cork Guiness jazzfestival” i Irland. Glæd jer til et humørfyldt jazzsamvær med Blå Mandag, som ydmygt udtaler: "Vi er ikke bedre end de bedste!"

Vi glæder os til at præsentere BLÅ MANDAG for Generators publikum.

Nyd en dejlig middag med rabat på Fjordgården inden koncerten på Generator.

Rabat på Fjordgården