Bøgelund Brothers

04/11-2020
SØNDAG D. 31. OKTOBER - KL. 14.00
BEMÆRK!! - NY NY DATO

Traditionel jazzmusikBøgelund Brothers

SIDDEPLADSER

Dørene åbner kl. 13.00

Forsalg:
Gulv 100 kr. - Balkon 125 kr.

Dørsalg:
Gulv 125 kr. - Balkon 150 kr.

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer af Medspil

 Køb billet

Bliv medlem Medspil her <<

 

 

 

 

Et utraditionelt jazzband med hang til jazzens klassikere.

Trækbasunisten Nikolai Bøgelund er verdensberømt, når han rejser kloden rundt med trækbasunen i gruppen ”Rusty Trombones”med den danske verdensstjerne Lukas Graham. Desuden står han ofte i front som dirigent af  bigbandet ”Aarhus Jazzorkester”, mens lillebror Rasmus spiller den mest levende trompet i orkesteret.

I den overskydende tid elsker de 2 brødre næsten allermest at spille ægte jazzmusik fra repertoiret af let genkendelige melodier, der blev til evergreens. Musikken leveres med det varmeste hjerteblod. Rasmus spiller og synger, der drilles imellem de to brødre, når de leger kispus med de gode gamle jazzmelodier og improviserer uhæmmet, så enhver koncert sprudler som en munter musikalsk og seriøs legestue for voksne med gang i og andre livsnydere.

Brødrene Bøgelunds legekammerater på scenen er 3 gennem-musikalske og rutinerede støttepædagoger for solister i den absolutte topklasse. De 3 ved, hvad det drejer sig om. En Aarhus-trio fra Østjyllands bedste bestand, bestående af: Pianist Niels Erichsen, bassist Peter Friis og trommespiller Jørn Okbo.

Se og hør Nicolai Bøgelund på trombone i nedenstående klip sammen med Big Butter: 

Nyd en frokost med rabat på Fjorgaarden inden koncerten på Generator.

Rabat Fjordgaarden