Elba

11/12-2020
FREDAG D. 8. OKTOBER - KL. 20.00

POPElba

SIDDEPLADSER

Dørene åbner kl. 19.00.

Billetpriser

Forsalg:
Gulv 70 kr. - Balkon 95 kr.

Dørsalg:
Gulv 95 kr. - Balkon 120 kr.

Der gives 25 kr. i rabat på billetter til medlemmer af Medspil.

Priserne er excl. gebyr.

Bliv medlem af Medspil her >>

Tjek ELBA Facebook her >>

 

 

ELBA er lyden af kraftfuld skandinavisk pop når det er bedst. Med en håndfuld velskrevne og stærkt eksekverede singler i bagagen, er 25-årige ELBA en stærk kandidat til at blive en af Danmarks næste store popartister. ELBA’s energiske, organiske og catchy synthpop er både personlig, dramatisk og fængende - og formår både at få hjertet og fødderne til at danse. En cocktail af energi der giver associationer til kvindelige kollegaer som Robyn, Aurora og MØ.

Bag akronymet ‘ELBA’ finder man Ellen Bathum - ikke kun en dygtig vokalist, men også en musikalsk håndværker i sin egen ret. Ellen er dybt involveret i alle aspekter af sit musikalske projekt - lige fra sangskrivning og produktion til mix og master - og hendes perfektionisme er til at tage og føle på i sangenes detaljerigdom og personlige energi.

ELBA har allerede i sine første år som artist sat sit præg på den danske musikscene. I 2019 lukkede hun Countdown scenen på Roskilde Festival til flere anmelderes begejstring. Hun har efterfølgende spillet prominente festival som bl.a. SPOT & Alive Festival samt spillet til vigtige kulturbegivenheder som Copenhagen Pride. Den seneste single ‘700 Angels’ har fået stærk opmærksomhed i både tysk- og dansk radio. Sangen har ligget i høj rotation på ‘P3’ og har fået airplay på både ‘P4’ og tyske ‘Bayern3’. ELBA arbejder i øjeblikket på hendes næste EP og med et dygtigt producerhold bag sig, bestående af Søren Buhl (Blaue Blume) og Asger Nordtorp (Guldimund) bliver det spændende at følge hendes musikalske univers.