Eremit // Ørkenvandring

05/01-2021
SØNDAG D. 31. JANUAR - KL. 14.00
Koncerten er AFLYST

LIVE FILMKONCERT
Eremit // Ørkenvandring

SIDDEPLADSER

Dørene åbner kl. 13.00

Billetpriser:
Forsalg:
Gulv 70 kr. - Balkon 95 kr.
Dørsalg:
Gulv 95 kr. - Balkon 120 kr.

Der gives 25 kr. i rabat på billetter til medlemmer af Medspil.

Priserne er excl. gebyr.

Bliv medlem af Medspil her >>

 GENERATOR PRÆSENTER:

LIVE filmkoncert: EREMIT // ØRKENVANDRING, der er en LIVE filmkoncert, der forener levende musik med stemningsfyldte lydmontager og moderne stumfilm.
Forestillingen er en musikalsk og visuel personlig opdagelsesrejse, som hylder den inspiration, der kan opstå i ensomhed og afsondrethed. Den kreative energi får frit løb, når trommeslageren Casper Mikkelsen i spontan og løssluppen leg udforsker både nære og fjerne afkroge af trommesættets musikalske formåen i et eksistentielt tigerspring ind i det uvisse.

Casper Mikkelsen:

Casper Mikkelsen komponist, orkesterleder og én af landets mest aktive musikere. Han har således spillet og indspillet med bl.a. Johnny Madsen, Chief1 og er fast medlem af The KutiMangoes, der turnerer flittigt i hele Europa og har vundet 3 Danish Music Award-statuetter.

”Jeg har arbejdet og skabt musik i 28 år og Casper er på min top 5 liste over bedste trommeslagere. Jeg har arbejdet med næsten alle skal det lige tilføjes!
- Chief 1, producer (Ace of Base, Gnags, Lars H.U.G., Michael Learns to Rock, Smokie, Nik & Jay, Sanne Salomonsen, Shu-bi-dua, Thomas Blachman, Johnny Madsen, Outlandish m.fl.)

“Trommeslageren Casper Mikkelsen er et talent af de helt store. Han formulerer sig musikalsk med en voldsom eruptiv energi og en legende lethed (...) Det var intet mindre end fantastisk”
- Henrik Palle, Politiken.

”... jeg tog flere gange mig selv i at få gåsehud helt ud i tåspidserne (…) Casper rummer nemlig hele pakken; entusiasme, personlighed, dybde, ydmyghed og talent. Især det sidste kan fremhæves. De ting, han kunne udrette med sine trommer var ikke bare fantastiske; de var inspirerende. Det føltes som om, at alt hvad han foretog sig kom direkte fra hjertet”
- Kira Lengies, 3B, RYBNERs Gymnasium

“Publikum fik en vandring i en helt ny lydoplevelsesform, og kunne igen og igen, finde vejen gennem stærke, bevægende og smukke improvisationer (...) Det blev en stjerneklar aften. En musikalsk oplevelse, lysår fra det vante”
- Poul Anker Nielsen, JydskeVestkysten

”Festfyrværkeri af lyd og billeder”
- Bo Bechsgaard, DR P4

PRÆSENTATIONSVIDEO:

DET KONGELIGE TEATER:

RIBE DOMKIRKE:

Rabat Hotel Fjordgården