Flemming Lauritsen med band

11/12-2019
TORSDAG D. 12. NOVEMBER

Sange fra skrivebordsskuffen – Egen AvlFlemming Lauritsen

Dørene åbner kl. 18.30

SIDDENDE KONCERT

Forsalg:
Gulv 75 kr. - Balkon 100 kr.

Dørsalg:
Gulv 100 kr. - Balkon 125 kr. 

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer af Medspil.

Køb billet

Bliv medlem af Medspil >>

Følg Flemming på Facebook >>

SANGE FRA SKRIVEBORDSSKUFFEN - EGEN AVL
Lokal singersongwriter indtager spillestedet

Flemming Lauritsen har været aktiv på danske og udenlandske musikscener siden midten af 60’erne, men det har altid været andres musik, han har spillet. I starten især inden for pigtrådsmusik, folkemusik og i mange år ikke mindst jazzmusik.

Undervejs i musikkarrieren har han så indimellem sat sig og skrevet nogle personlige sange, som så blev lagt i skrivebordsskuffen. I 2019 fik nogle gode musikvenner ham så til at ”åbne skuffen”! Det det blev så til koncerter, hvor han blev bakket op af et super band.

Nu er der så dukket flere sange op af skrivebordsskuffen, som selvfølgelig også har fået plads på sætlisten på Generator. Sangene følges i Flemmings sædvanlig stil på vej med skæve historier om, hvorfor” netop den sang blev til”

Bandet Flemming har med sig på scenen er Camilla Mogensen, som dels tager sig af nogle af sangene og dels synger kor på andre, Anders Øster på keyboard, Aage Brund Nielsen på guitar og kor, Andreas Paggard på bas, Mikkel Hebsgaard Lauritsen på trommer og percussion og bag lydpulten sidder Jan Madsen.

                 

Rabat på Hotel Fjordgården