Kay Werners Kapel

03/12-2021
SØNDAG D. 13. FEBRUAR KL. 14.00

50'er nostalgiKay Werners Kapel

Dørene åbner kl. 13.00

 

SIDDEPLADSER

Forsalg:
Gulv 125 kr. - Balkon 150 kr.

Dørsalg:
Gulv 150 kr. - Balkon 175 kr.

Køb billet

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer af Foreningen Medspil.

Der er ikke nummererede pladser
- derfor er det altid en god idé at møde i god tid før koncertstart.

Klik her for at blive medlem af Medspil >>

Klik her for Kay Werners Facebook >>

 

Musik fra da Mor var dreng!

Der er dømt nostalgi fra øverste hylde når Kay Werners Kapel går på scenen – Der spilles musik fra den tid hvor mor stod i køkkenet med en praktisk kittel uden over kjolen og tog sig af madlavning, rengøring og børneopdragelse, mens far tjente penge og cyklede frem og tilbage på arbejde og mor fik husholdningspenge.

Opkaldt efter cykelrytter – Kay Werners Kapel er opkaldt efter datidens legendariske cykelrytter og består af fire professionelle musikere og mikrofonsangerinden Patsy Werner. Orkestret har base i Viborg og blev dannet i 2004, da byens museum satte fokus på 1950'erne med en stor udstilling. Siden har Kay Werners Kapel optrådt til store og små arrangementer og fået både unge og gamle til at nynne med på datidens hits.

Giro 413 klassikere som ”Slentre gennem regn” og ”Er du dus med himlens fugle” er på repertoiret, når Kay Werners Kapel tager publikum med på en rejse 50 år tilbage i tiden. -Også en tid hvor Gustav Winkler var kongen i Giro 413 med ”Hvide Måge” og Four Jacks fik alle til at nynne med på melodien ”Mandalay” – Ud over musikken underholder Kay Werners Kapel med små musikalske anekdoter fra dengang.

Lidt inspiration: :-)