Mathilde Falch m/band

23/09-2021
LØRDAG D. 26. MARTS KL. 20.00

POP / ROCK

Dørene åbner kl. 19.00

SIDDEPLADSER

Forsalg:
Gulv 185 kr. - Balkon 210 kr.

Dørsalg:
Gulv 210 kr. - Balkon 235 kr. 

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer af Medspil.

Køb billet

DET OFFICIELLE BILLETSALG BEGYNDER TIRSDAG DEN 28. SEPT. 2021 KL. 08.00

Se Mathilde Falch her>>

Bliv medlem af Medspil her>>

TOPPEN AF POPPEN

Den ‘Toppen af Poppen’-aktuelle sanger og sangskriver Mathilde Falch, der tidligere på året udgav sit femte studiealbum, ‘Solen Brænder’, melder klar til turné rundt i hele landet.

Oprindelige idealer og drømme kæmper for overlevelse på dette album, som Mathilde selv beskriver som en afsked med ungdommen og en velkomst til voksenlivets faste rammer og rumsterende flyvske fantasier. Coronaen har tvunget mange af os til at genopfinde os selv, revurdere gamle mønstre og finde nye måder at arbejde på. Således også Mathilde Falch, som pga. forsamlingsrestriktionerne i højere grad måtte skabe albummet ‘Solen Brænder’ i tosomhed med guitaristen og produceren Christian Ki (D/troit, Peppermint B) fremfor i samarbejde med det fulde band, som hun plejer.

Med elektroniske elementer, programmerede beats og tråde til både soul og hiphop adskiller produktionen sig tydeligt fra hendes tidligere udgivelser. “Begrænsningerne gav mig ny inspiration, det gav det mig lyst til at synge på en lidt anden måde, end jeg har gjort før og til at flytte grænser i mig selv”, siger Mathilde om indspilningsprocessen.

FREMTIDEN KALDER

Indtil videre har den nyfundne musikalske retning virkelig givet pote. Singleforløberne ‘Suk’ og ‘Mellem mig og Gud’ har været i heftig rotation på både P6 og P4, og for nylig har mange danskere stiftet yderligere bekendtskab med Mathilde Falch via hendes medvirken i programmet "Toppen af poppen" på TV2.

Mathilde har opbygget sin karriere på gammeldags manér, siden hun udsendte sin første single i 2009. Hun har i mange år været en af landets mest flittige tounerende. De seneste par år har karrieren haft en stødt opadgående kurve, og nu kan man atter møde hende på live-fronten med sit rockband i højeste gear på Spillestedet Generator.