MUNSJ - Tophøj og Barslund

07/03-2022
SØNDAG D. 29. MAJ - KL. 10.00
MUNSJ - Musik + Brunch med folkemusik på Vestjyllands Kunstpavillon

Bemærk: Billetter kan kun købes i forsalg senest d. 25. majAndreas og Rune

Siddende

Forsalg:
Gulv (voksne) - 150 kr.
Gulv (børn 2-12 år) - 50 kr.

Spillestedet Generator præsenterer i samarbejde med kulturhuset Mejeriet og Vestjyllands Kunstpavillon et nyt koncept – MUNSJ – som består af live musik, god mad og kvalitetstid med familie og venner. Musikken bliver præsenteret i en hyggelig og afslappet atmosfære med plads til folk i alle aldre.

Når du køber en billet i forsalg, sikrer du dig adgang til en lækkert anrettet brunch tilberedt af en lokal restauratør. Maden er tilberedt af lokale råvarer af god kvalitet.

Koncerten:

Andreas Tophøj og Rune Barslund er to af de stærkeste navne i ny dansk folkemusik. De to etniske jyder optræder med violin, accordeon, bratsch, whistle og vokal. I de senere år har de lagt publikum for fødderne på spillesteder og festivaler i hele Skandinavien, Storbritannien, Irland, og Tyskland. Bl.a. har store internationale festivaler som Tønder Festival, Celtic Connections og Kaustinen Festival nydt godt af duoens musik.

Andreas og Rune viser en ny retning i folkemusikken, et dansk sammenkog medtraditioner fra andre nordatlantiske kyster. Gennem lange rejser og ophold i Irland, Amerika og Finland har frugtbare møder med keltiske og nordiske musikere og musikkulturer fundet sted. Resultatet er en musik der spejler det nordiske vejr, med strid blæst, piskende regn og himmelblå opklaring. I dette karske rum finder musikken varmen, hvirvler, gløder og bliver ekstatisk og undertiden ja: inderlig. Sådan er også deres originale repertoire, når de to musikalske historiefortællere inviterer på rejse i et flot og medrivende sammenspil. Særligt ved duoens liveoptrædener stråler disse to herrer, når de underholder med beretninger om livet og skaber musik, der bliver i publikums erindring længe efter at den sidste tone klinger ud.