Rasmus Hagen (S)

19/03-2021
TORSDAG D. 24. FEBRUAR - KL. 20.00

POPMUSICRasmus Hagen

SIDDEPLADSER

Dørene åbner kl. 19.00.

Billetpriser

Forsalg:
Gulv 125 kr. - Balkon 150 kr.

Dørsalg:
Gulv 150 kr. - Balkon 175 kr.

Der gives 25 kr. i rabat på billetter til medlemmer af Medspil.

Priserne er excl. gebyr.

Bliv medlem af Medspil her >>

Tjek RASMUS HAGEN facebook her >

Rasmus Hagen er gået "under radaren" i et stykke tid. Hans uimodståelige stemme og mere end 100 millioner streams på digitale platforme taler deres tydelige sprog. Glæd jer til forårets koncert med en af morgendagens stjerner. Der bliver rift om billetterne - så skynd dig tryk på "Køb billet" oppe på denne side.

Rasmus Hagen kommer fra Stockholm i Sverige og her han i lang tid været en af de meget spillede artister på snart sagt alle medier. 100 millioner gange er hans sange drønet ud af via diversen digitale platforme. Det viser med al ønskelig tydelighed, at hans musik og sange rammer noget helt rigtigt og meget bredt.

Rasmus Hagen og hans helt uimodståelige stemme og utroligt fængende sange gør ham til en helt fantastisk oplevelse. Han er en singer/songwriter som laver stort set alt selv i produktionen. Stærkt inspireret af f.eks. John Mayer, fremstiller han popmusik, som går direkte til hjertet på publikum.

RASMUS HAGEN debuterede for alvor i 2017 med LP´en ‘Fraction’ som han lavede sammen med australske ALIUS. Siden er han gået sammen med Ocean Music for single releases og senest har han udgivet debutalbummet ‘Love & Hurt’, som inkluderer succes singlen ‘If you´re hurting’. Denne single er allerede spillet mere end 50 millioner gange – blot på Spotify…..

 

Rabat Hotel Fjordgården