Sanne Salomonsen & Electric Guitars

22/12-2021
TORSDAG D. 26. MAJ (KRISTI HIMMELFARTSDAG)

Tidspunkt: tbaSanne Salomonsen

OUTDOOR CONCERT på Generators P-plads med rockens mama & de fantastiske Electric Guitars.

KØB DIN BILLET INDEN D. 1. JANUAR TIL RABATPRIS

Billetforsalg
320 kr. indtil den 1. januar 2022

360 kr. fra den 1. januar 2022

Billetsalg

Billetpriser er plus gebyr.

Danmarks ukronede guitarhelte har slået pjalter, læderbukser og ridestøvler sammen med Danmarks egen kronede Rock Mama, Sanne Salomonsen.

De to guitar-ekvilibrister, lokale Søren Andersen og Mika Vandborg genoplivede i 2019 Electric Guitars efter en kort pause. Da de samme år spillede sammen med Sanne Salomonsen til støttearrangementet "Rock For Hjemløse", stod det klart, at de alle tre ønskede at tage samarbejdet et skridt videre.

”Hele idéen med at spille sammen er sprunget ud af den rå energi på scenen og et ønske om at lave en helt speciel tour sammen.” - Søren Andersen

Men.. kan Sanne holde 2 mænd i skak på scenen?
Naturligvis kan hun det, hvilket hun beviste på fornem vis som dommer i X-Factor for nogle år siden. Ingen anden kvindelig dommer har kunne få Blachmann og Remee til at tale pænt til hinanden. Dét kunne Sanne med en fast og kærlig hånd!

Konstellationen med Sanne, Søren og Mika er nærmest et ”match made in heaven” for fans af Classic Rock og Sannes rockede bagkatalog. Om der også kommer ny musik ud af samarbejdet vil parterne ikke ud med - men ét er sikkert: der kommer til at være sange fra Sanne's fantastiske sangkatalog. 

Der bliver noget at glæde sig til på Generator's P-plads.