Sara Grabow & Den gamle Sangskat

03/08-2021
SØNDAG D. 17. OKTOBER KL. 14.00

Kendte klassikere fra 30'erne til 60'erneSara Grabow og Den gamle Sangskat

Dørene åbner kl. 13.00

SØNDAGSMATINÉ

SIDDEPLADSER 

 

Forsalg:
Gulv 125 kr.
Balkon 150 kr.

Dørsalg:
Gulv 150 kr.
Balkon 175 kr.

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer af Medspil.

Klik her for at blive medlem af Medspil >> 

Sara Grabow - hjemmeside >>

“Alle tiders danske klassikere”

Den musikalske pigetrio bestående af Sara Grabow, Martine Madsen og Eva Skipper, genopfrisker kendte og elskede klassikere fra 30`erne til 60`erne.

Liva Weel, Otto Brandenburg, Grethe & Jørgen Ingemann, Gitte Hænning m fl. bliver på behørig vis mindet når Sara Grabow synger de skønne gamle sange flankeret af guitar, kontrabas og kor.

Lyt med når pigerne spiller op med hjerteskærende, morsom og livlig tekst og musik, ganske enkelt nogle af danmarkshistoriens allerbedste kompositioner!

Vug med i sædet eller tag en swing-om og få sat vores samtid i perspektiv af tidligere tiders populærmusik med intelligente, kreative og uforudsigelige sange, der hver især har noget på hjerte.

Trioen har spillet sammen i 6 år og udforsket klassikere på tværs af tid og sted fra danske ”Glemmer Du” og  ”Dansevise” til amerikanske ”Mister Sandman” i egen dansk oversættelse.

Sara Grabow (vok, ukulele), Eva Skipper (bas, kor) og Martine Madsen (guitar, kor) har forfinet samspillet år for år med et særligt fokus på 3 stemmig samklang og smukke, nordiske arrangementer.

Sara Grabow har bestemt heller ikke sang- og sangskrivertalentet fra nogen fremmede - hendes far er Danmarks ypperligste troubadour og hedder Sebastian.

Hotel Fjordgården