Signe Svendsen

24/11-2020
LØRDAG D. 4. SEPTEMBER - KL. 20.00 - NY DATO

Singer / songwriterSigne Svendsen

SIDDEPLADSER

Dørene åbner kl. 19.00.

Billetpriser

Forsalg:
Gulv 150 kr. - Balkon 175 kr.

Dørsalg:
Gulv 175 kr. - Balkon 200 kr.

Der gives 25 kr. i rabat på billetter til medlemmer af Medspil.

Priserne er excl. gebyr.

Bliv medlem af Medspil her >>

Tjek Signe Svendsen her >>

 

Signe Svendsen alene, - på scenen.

Men med hendes historier, et lille arsenal af små virkemidler og et fuldkomment nærvær, får publikum mange forskellige udtryk på sådan en aften. 

Signe Svendsen står solidt på de danske livescener. Hun har i årevis betrådt de samme scener rundt om i landet – sammen med Niels Hausgaard, med eget band og oftere og oftere – alene.

Signe Svendsen kan noget med følelser og er som få i stand til at synge sange om det der virkelig betyder noget; fællesskab, nærvær, medmenneskelig og relationer. Signe formår både at røre og underholde publikum på samme tid. Og når sangenes fortællinger er pakket ind i en musikalsk enkelthed, som man føler man kender fra første strofe – formår sangene & Signe at kravle helt ind under huden på publikum.

 ”Jeg skriver jo med afsæt i mit liv, men det skal helst blive til en fælles fortælling, når jeg står på scenen. Vi rammes jo alle af det liv, der både forbløffer, spænder ben og løfter os op.”

"Jeg laver derfor altid en pagt med publikum, når jeg træder op på scenen alene. Vi er i det her sammen! Og det vil folk gerne. Den direkte kontakt imellem dem og mig".

Definitionen på fællesskab.”

 

Rabat Fjordgaarden