SON deMAR

05/11-2020
LØRDAG D. 29. MAJ - KL. 20.00

”Progressive Singer Songwriter”Son deMar

SIDDEPLADSER

Dørene åbner kl. 19.00

Forsalg:
Gulv 75 kr. - Balkon 100 kr.

Dørsalg:
Gulv 100 kr. - Balkon 125 kr.

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer af Medspil

 Køb billet

Bliv medlem Medspil her <<

 

DEN VESTJYSKE SPILLEMAND VENDER TILBAGE TIL GENERATOR

Ringkøbingdrengen Sune Skuldbøl Vraa har fulgt Generator helt fra spillestedets oprindelse i 2012. Han har flere gange og i forskellige konstellationer beriget stedet med sin musikalitet. Denne gang præsenterer han sit soloprojekt "WINGSPAN FOR DAYS Pt. 1"

Det er ny musik til din sensommer! Med simple engelske tekster - håndplukkede tanker og skriblerier fra notesbogen om livets mangfoldighed, udfordrer musiker Sune Skuldbøl Vraa, aka Son deMar, sine egne begrænsninger. Det er der kommet en EP ud af -

”Wingspan For Days Pt. 1” som udkom fredag d. 21/8. I et forsøg på, at lave noget musik der definerer ham selv, har han valgt, at lave en ”håndspillet udgivelse”, hvor samtlige instrumenter bliver spillet af ham selv, og optaget og mixet i hans kælderstudie på Amager i Kbh. Musikken har tråde i flere genré – electronisk, roots, folk og rock, med inspiration fra kunstnerer som bl.a Beck, Bon Iver og Grandaddy – selv kalder han det for; ”Progressiv Singer Songwriter”. ”Wingspan For Days Pt. 1” er som titlen antyder, første part af en større udgivelse. Det er den første EP i en serie på 3. Den næste udkommer sidst i november og den tredje i foråret 2021, og det hele munder ud i et samlet Album.

Udgivelser fra ukendte DIY kunstnere er ofte flygtige, så de 3 EP'er er et forsøg på, med nærmest tantriske virkemidler, at holde udgivelsen i kog over så lang tid som muligt, og bruge pauserne imellem til små pop-up events og koncerter. Sune Skuldbøl Vraa arbejder til dagligt som teatermusiker, komponist og lyddesigner, men har også medvirket i en lang række bands og projekter som Trommeslager, bl.a RootsRock bandet ”Turnip Greens”. Nu er han klar til at slå vingerne ud som solist - Son deMar. Klik på, eller Kopier nedenstående link til din browser, og lyt til: ”Wingspan For Days, Pt.1”

Med sig på scenen på Generator har Sune 4 topmusikere.

Tryk på billedet og lyt til Son deMar.

Son deMAR

Nyd en dejlig middag med rabat på Fjordgården inden koncerten på Generator.

Rabat på Fjordgården