The Mukherjee Development

04/08-2021
FREDAG D. 10. DECEMBER KL. 20.00

SIDDEPLADSERThe Mukherjee Development

Dørene åbner kl. 19.00

 

Forsalg:
Gulv 75 kr. 
Balkon 100 kr. 

Dørsalg:
Gulv 100 kr.
Balkon 125 kr.

Der er gratis adgang for medlemmer af Medspil

Klik her for at blive medlem af Medspil >> 

Tjek The Mukherjee Development - Facebook >>

The Mukherjee Development, det københavnske band, der har specialiseret i at spille "Nordic Sunshine Music". Ja - udtrykket er ganske vist selvudviklet, da solen sjældent nogensinde skinner i Danmark, men ville du ikke også bøje sandheden lidt i jagten på dit håndværk?

Dansk/amerikansk/indisk Oscar Mukherjees sange omhandler identitet, hengivenhed og kærlighed i det multikulturelle 21. århundrede. Han er født af dansk/indiske forældre og tilbragte han sine dannelses år i Silicon Valley gennemsyret af de nostalgiske lyde fra det californiske folk-rock-boom. Med sin vidunderlige forståelse for den amerikanske sangskriver -tradition på slæb flyttede Oscar Mukherjee til København i sine tidlige teenageår, hvor hans talent hurtigt gjorde sig gældende på den danske musikscene. Udgivelsen af ​​hans første to EP'er gav ham en nominering til Danish Music Award, nationalt airplay (Dansk Radio P4) og optræden på Folk Alliance International (New Orleans) og Americana Fest UK (London).

The Mukherjee Developments rytmesektion kan prale af nogle af Danmarks bedste musikere. Det er tid til at opvarme din baggårdspool - The Mukherjee Development er at se og høre på Generator. ”Make sure to be there”