Tørfisk

04/11-2019
LØRDAG D. 4. DECEMBER

Få billetter balkon
Udsolgt gulv

Adgang for spisende gæster kl. 18.00 
og for publikum uden spisebillet kl. 19.00. 
Koncerten begynder kl. 20.00.

Irsk inspireret folkemusik garneret med røverhistorier.

Billetpriser:
Gulv: 245 kr.
Balkon: 270 kr. 

Tarteletter - pris: 150 kr. pr. person
SKAL bestilles sammen med billetterne
- senest den 1. december 2021 - kl. 12.00.

Deltag i tarteletfest inden koncerten hvor
KokSusgaard disker op med 4 forkellige slags
fyld og tarteletter ad lib.

Tørfisk

 Køb billet

GULV: Siddepladser.
BALKON: Siddepladser.

Kl. 18.00 - Tarteletfest
Kl. 19.00 - Dørene åbner for ikke spisende gæster
Kl. 20.00 - Koncert

 

 

Tjek Tørfisk her >>

Bliv medlem af Medspil her >>

TARTELETFEST MED TØRFISK TIL DESSERT

I 40 år har Thyborøn bandet TØRFISK, turneret rundt i det ganske danske land og så er det værd at nævne, at det er med den samme besætning, som da det hele startede i 1981.

TØRFISK har skrevet og indøvet nye sange i 2019, som er med fra scenen og publikum synger med, hvilket fortæller, at de nye sange også er godkendt, men fortvivl ikke, der er også stadig plads til de gode gamle sange.  

Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre. Måske sidder man lige i skudlinjen – men kvartetten forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.

TØRFISK's koncerter bærer præg af en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt "Vesterhaw" af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle (gode) sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: "at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne", som netop de gamle numre er bygget op over.

Med en masse erfaring fra den danske musikscene, og med 19 CD’er, en del kassettebånd og LP’er i tidens løb og 2 DVD udgivelser i ”nettet” har TØRFISK stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet.

Besætningen lyder stadigvæk: Egon Kirk (1962) på banjo, mandolin, sang Anker Hviid (1961) på bouzouki, fløjte, harmonika, sang, Bent Bro (1961) på guitar, pizzabakke, sang, Bent Kirk (1958) på bas, sang.

FAKTA:
Tørfisk (eller stokfisk) er usaltet fisk, som er naturligt tørret af sol og vind på et stativ eller (sjældnere) tørret i egentlige tørrerier. I den store verden er det for det meste torsk, som bruges til tørfisk. Det bruges også i Thyborøn, men den fisk som orkestret TØRFISK er opkaldt efter er en ising, som er den mest almindelige form for tørfisk på den jyske vestkyst. I daglig tale kaldet for en ”dabs” som er det engelske ord for ising.